Rules Cileuc aksine benimde ilk zamanlar hiç sorun olmadı prima kullanıyordum sonra sleepy e geçtik hatta eşime kızdım bi kaç defa gevşek bağlıyorsun diye meğer adamın günahını almışım 🤦♀️😂
Minikbirkalp Rules aynn hatta biraz fazla kalınca içinin parçacıkları çıkıyordu çocuğumun totosunda bende değiştim
Aaaa56 tubbaaa cnm bende 1 numaraydı 2 numaraya gectm asırı doldumu tasma yapıo benm bu aralar yapmıyo
smile56 Rules sleepyden daha cok hosuma gidiyor doğrusu.daha hos dokusu ve daha hafif.sleepy gibi kocaman şişmiyor.cok kullanmadım ama kullandığım kadarıyla onu tercih ederim.deneme paketleri var trendyolda 12tl flndı indirimde
Rules smile56 ay trendyol dan çok alışveriş yapıyorum ama bazen beklemek zor geliyor marketlerde falan satılmıyor mu
KmslCnn Rules Benimde yanları ıslanıyor çok değiştiriyorum sonra kıyafetlerini mecbur ama neden sızdırıyor acaba
Rules KmslCnn hiç bilmiyorum bazı bebeklere uyumlu değil demek ki bende bezden olduğunu yeni farkettim
Deniz__1509 Rules bende ilk sleepy ile başlayıp prima premium care döndüm 😔 oğlumu kaç kere ıslak buldum ne yazık ki
Rules Deniz__1509 bende prima premıum Care ile başladım hiç olmamıştı sleepye geçtim hep ıslak oğlum. Değiştircem bende bezi
Rules Keremcanannesi ben sıkıyorum bide acaba çocuk rahatsız olur mı diye de içim rahat etmiyor ama hep ıslak çocuk
kimyageranne Rules 4,5 aydır sleepy kullanıyorum kızıma 1 kere bile sızdırma olmadı ve sabaha kadar alt değişimi yapmam
BaraninAnnesi kimyageranne aynen bende benim oğlan bi yatıyor sabaha kadar bazen değiştirmediğimiz oluyor. Uyanır diye korktuğumdan ilk fırsatta değiştiriyorum ama çok şükür sızma filan olmuyor.
ArdcAyca Rules aman valla hem sizdiriyo hemde bi siparis veriyordum 14 gunde geliyordu hic memnun kalmadim ne varsa primada var prima kullanmaya devam canim
Rules ArdcAyca canım marketlerde de hemen hemen aynı fiyatı bebek mağazalarında ben oralardan aldım ama bu sızdırma bezdirdi baby turco da yok mağazalarda