TgcDvc Gamzetrl diğer vitaminler 5 damla veriliyor bu biraz ağırmış heralde 1500 yazıyo üstünde sizinkinde 1500 mü?? Bide mide bulantısı ishal yaptımı tek yan etkisi o olabilir yazıyo.. saglık ocagının verdğinden cok cektim korkuyorum o yüzden
Gamzetrl TgcDvc evet bunu buyuklerede veriyorlarmış diğer ay tekrar sorucam doktoruma. yok ishal yapmadi benim kız hafta da bir fitille yapar hala ayni
Defneaselinannesi TgcDvc onu hiç kullanma canım alkol var . Bide bebekte kabızlık yapıyor. Ben lalika d3 kullanıyorm. Alkol, bha, koruyucu, renklendirilir, yapay tat ve gluten içermiyor 🌸
TgcDvc Defneaselinannesi her damla her bebege farklı etki gösteriyo kmi ishal kmi kabızlık diyo kafam karıstı iyice smdi bunu bi kullanıyım bi kaç gun eger sıkıntı yaratırsa keserim erken giderşm doktora baska bsry alırım sma miktarını ne vericegımı bilmediğm için kafama göre alıpta vermrk istemiyorum
sanikosan TgcDvc sağlık ocağının verdiğiyle muadil olduğuna göre bir sorun olacağını zannetmem ki haftaya ben de ona geçeceğim.
TgcDvc sanikosan siz kaç damla kullanıcaksınız bize doktor 4 dedi ama bana fazla geldi belkide bıngıldagı hala yumusak ondan öyle dedi ben yıne doktorun verdiğini şaşmak istemiyorum az versem bişey olsa kendimden bilicem ama fazlasıyla en fazla kabızlık ishal kusma olur denicem bi bakalım
TgcDvc Ftmsnny evet biliyorum aldıgımda farkettim onu sorucam zaten doktora doğumdan beride tetrazinc kullanıyoduk ondada vardı aroma ve ısrarla kullanın demişti
sanikosan TgcDvc 3 damla kullanıyoruz biz. Dozları falan karşılaştırdım aynı. Hiç ölçüm de yapılmıyor sinir oluyorum. O kadar kan veriyor çocuk araya sıkıştırın dimi yani.
TgcDvc sanikosan 6. Ayda genel tahlilleri var onda bakılıyor diye biliyorum sizinkinin üstündede 1500 mü yazıyo
3melek1anne Kızlar yazdığınızdan biraz tedirgin oldum benim kızım 4 yasında günde 2 kere 5 damla olarakverdi doktor daha almadım ona göre alıcam beni bir aydınlatın 3 çocuğumun 3 üne de şimdiye kadar sağlık ocağının verdiği seyleri kullanmadım doktora söyledim oda bunu yazdı şimdi bunda da mı paraben var kızım astım aynı zamanda atopik dermatit bu şikayetlerini arttırır mı
TgcDvc 3melek1anne 4 yasında o sekılde kullanılıyo benım bebegım 4 aylık ona gunde 4 damla dedi zaten tüm d vitaminlerinde 4 10 yas arası yazıyo diyr biliyorum siz doktora sorun tekrardan isterseniz paraben yok içinde ama tutti furutti aroması var
Ftmsnny TgcDvc niye bu kadar ısrar ediyorlar anlamıyorum. Bizimkide değiştirdi vitamini katkısız wellcare kullanıyorduk başka verdi bu sefer neymiş kış olduğu için diğer vitaminleride alması gerekiyormuş bu sefer içinde sukroz var
TgcDvc Ftmsnny bende anlayamıyorum aslında doktorum iyi eminim bebek yoğun bakım uzman doktoru paraben vs anlatıyo mesela ama verdiği vitamini anlayamadım agır bi vitamin belkide gercekten ihtiyacı var sonucta doktorlar kötü bsey vericegini sanmıyorum