TgcDvc Coledan d3 vitamin kullanan varmı?? Saglık ocagınınkini kullanmak istemedim doktor bunu verdi acaba yan etkisi falan olurmu
_Rukayye TgcDvc Ben içeriğini beğenmedim o ara araştırmıştım şimdi hatırlamıyorum. Wellcare d3 kullanıyorum içeriği daha temiz 😉
Minikheyecan TgcDvc içinde praben vardı sanırım yani kullanılmaması daha hayırlı bir vitamin markası. Ocean veya wellcare alsanız daha iyi
TgcDvc _Rukayye içeriğine bende baktım o yuzden sordum ama doktor paraben yok dedi aldıktan snra okudum bu ay kullanıcam ondan snra doktora gidince tekrar baska isticem sonucta miktarını o belirliyo kafama göre vermiyim
TgcDvc Minikheyecan paraben yokmuş özellikle sordum ama alıp okuyunca içime sinmeyen seyler var ve agır bir vitaminmiş 15 gun kadar kullanıcam ayın 10 unda tekrar gidicez baska isticem miktarını bilmediğim için kafama göre vermek istemiyorum
Keziban TgcDvc içerisinde şeker var ve tadı berbat ocean ve wellcare ikilisini de öneririm artık hangisini almak isterseniz
2018mila Ula bana günde bir damla dedi ama ben de senin gibi içeriğini beğenmedim şu an kullanıyorum Şubat’ın 8’inde gideceğim mühendisin oğluna inceliyorum Instagram’dan orada kilerden alacağım bir tanesini
TgcDvc 2018mila bende aynen ordan baktım ama smdi alsam kaç danla vericegımı bilmiyorum o yuzden bende subatın 10 unda sorucam
TgcDvc Gamzetrl diğer vitaminler 5 damla veriliyor bu biraz ağırmış heralde 1500 yazıyo üstünde sizinkinde 1500 mü?? Bide mide bulantısı ishal yaptımı tek yan etkisi o olabilir yazıyo.. saglık ocagının verdğinden cok cektim korkuyorum o yüzden
Gamzetrl TgcDvc evet bunu buyuklerede veriyorlarmış diğer ay tekrar sorucam doktoruma. yok ishal yapmadi benim kız hafta da bir fitille yapar hala ayni
Defneaselinannesi TgcDvc onu hiç kullanma canım alkol var . Bide bebekte kabızlık yapıyor. Ben lalika d3 kullanıyorm. Alkol, bha, koruyucu, renklendirilir, yapay tat ve gluten içermiyor 🌸
TgcDvc Defneaselinannesi her damla her bebege farklı etki gösteriyo kmi ishal kmi kabızlık diyo kafam karıstı iyice smdi bunu bi kullanıyım bi kaç gun eger sıkıntı yaratırsa keserim erken giderşm doktora baska bsry alırım sma miktarını ne vericegımı bilmediğm için kafama göre alıpta vermrk istemiyorum