Mugee [bilinmeyen] bizdede durumlar aynı emzirirken eşim kesiyor başka türlü vermiyor elini uykudayken de uyandırmamak için kesmiyoruz chicconun tırnak bakım setini almıştım onun normal makasa benzer bi makası var onunla kesiyoruz daha kontrollü oluyor bş deneyin kullanmadıysanız
deleted2310 deletedmom2200 nerden aldınız acaba siz onu ben internet sayfalarına baktım var ama şu anda satışı yapılamamaktadır diyor
Deryadeniz [bilinmeyen] cok zor bir durum korka korka kesiyorum ama cozumunu buldum uyudugunda kesiyorum fark etmedigi icin etini kesmiyorum bebisimin icim gidiyor 😇
ayis [bilinmeyen] Hiç yanlız değilsiniz aynen bende ama özellikle ayak tırnağını keserken çok tırsıyorum bi kere yanlışlıkla etini kestimde ondan 🙄
Annesininprensesi [bilinmeyen] aynen ya her hafta aynı stres 😂 bide azıcık çıksa yüzünü ciziyor sizinde öyle mi?
busrasahinn [bilinmeyen] bende direk elimde ne var ne yok bırakıp kucağıma alıp sarılıyorum özür dilerim özür dilerim özür dilerim diyerek🤣🤣
ayis [bilinmeyen] Aynen çok da dikkat etmeye çalışıyorum ..İnşallah olmaz .inan kestim ama bende oturdum ağladım ya
Annesinin1tanesi [bilinmeyen] ayy daha yeni uyuttm ve kestim🤗keserken panik yapmıyorum ama içimden de bütün dualrı okuyorum nefesmi tutup gözmü bile kırpmıyorum 🙈
MilaMerve [bilinmeyen] kızım kukuli yi cok seviyor aciyorum onu ole kesiyorum valla hicte sikinti yasamiyorum
deleted2310 deletedmom2200 var ama satışı yok ailemin büyük kısmı yurtdışında onlardan isterim artık ☺️
Rzgrmrv93 [bilinmeyen] o irkildimi ben daha cok irkiliyorum acaba etimi gitti diye Allahtan uykusu ağır 🤣