kukuleta Zuzu_beril benimkindede dış kumaş iç kumas ve astar %100 pamuk doldu %100 polyester yazıyor kötü mü
kukuleta Funda_19519 bnde lc den 1.7 tog aldm en içteki etikette dış kumaş %100 pamuk astar %100 pamuk dolgu %100 polyester yaZıyor
U_H-annesiiii26 IKRA_21 terlememiş hiç vücudunun ısısıda iyi üşütürüm diyede korkmuyor deyilim vallaha inşallah sıkıntı olmaz
IKRA_21 U_H-annesiiii26 iyi bari terlememişse canım. Bu 3. Sene olacak tulumla uyuturum üstünede bişi örtmem.
Esrasya Jojoanne16 eviniz kaç derece oluyor önemli olan o. Evin ısısına göre almalısınız. Tog değerleri tulumların üzerinde yazıyor ve etiketlerinde tablolar var örneğin 1.7 tog aldınız ev 23-24 derece tulumun içine sadece zıbın giydirip yatırabilirsiniz gibi.
Esrasya kutsalmavi değildir bence. Gece sık emziriyorsanız altını değiştiriyorsanız geceleri kullanım açısından çok zor olur bebek kucakta emerken tulumla terler altını açmak için soymanız gerekir gibi. Zaten 3 buçuk aylık bebek hareketli değildir üstünü açmaz. Üstünü açtığı dönemde kullanmanızı öneririm naçizane
Tprk1802 Zeynepazram evim en soğuk 22-23 derece oluyor ama bilmeden 3 tog almışım owlinin kolsuz modeli.üşümez dimi :) iki kat ince pijama giydirdim alttam.üstten seeet
Zeynepazram Tprk1802 yokk üsümez bence kalın bile dikkat et terlemesin terlerse hasta olur canım üsürse degil
Zeynepazram Tprk1802 yukardakı tabloya göre hicbir şey giydirme gerek yok canım 22-23 derecede tulum kolsuzsa sadece ince bir uzun kollu yeter
Tprk1802 U_H-annesiiii26 hahah bende aynen ev şuan 24 derece , 3 tog aldım ama kolsuz.sweet giydirdim alttanda iki tane ince pijama :( durduramadm üstünede ince bi örtü attım :)
kukuleta Asli35488888 benim bebegim 8 aylık kilosuda 8.800 gram normal tulumlarda felan 6-9 aylıklar olmuyor kıyafetlerde 1 yaşlık alıyorum anca oluyor tulumda 12-18 aylık cok büyük geldi gözüme 9-12 ay aldım giydirdim ayak kısmı uzun geldi
Cennet_kusu Çok faydalı olmuş 👏 bende arayış içindeydim bı türlü karar veremedim şuan bizim doğalgaz açıldı ama kızım üstünü çok acıyor bu akşam ince normal bı badi ile uyudu üşürmü acaba sürekli kalkıp bakıyorum ama 😔
Ervanec Suna-58 bizde 7 buçuk aylığı e bebekten 2 yaş aldım gayet iyi oldu biraz büyük rahat etsin sıkmasın diye
Zumreee Benim bebiş bir aylik malesefki uzerini örtmuyor battaniyeyi ayagiyla tekmeliyor zaten kollar hep disarda bende almak istiyorum uygunmu acaba bir aylik bebek icin
Canancann Zumreee mamakido halo ya bakabilirsiniz. Ben büyük beden aldım ayakları mecburen içerde kalıcak
Zuzu_beril Duygui dış kumaş pamuk iç dolgu polyester oluyo işte lcw dan almıştım önemli olan tenine değen kumaşın pamuk olmasi