IKRA_21 tugbaninpenceresi Hayır canım ilkte hiç yaşamadım 2.de ise ilk giydirdiğim de altına uzun kollu giydirdim demek hava biraz sıcaktı terletti çıkarttım askılı zıbınla bıraktım diğer gün tişört giydirip uyuttum ne terledi nede vücudu soğuktu
IKRA_21 tugbaninpenceresi içine giyilen kıyafet ve havanın soğukluguyla alakalı terledi diye düşünüyorum
Ervanec Suna-58 bizde 7 buçuk aylığı e bebekten 2 yaş aldım gayet iyi oldu biraz büyük rahat etsin sıkmasın diye
IKRA_21 Masal61 Valla içini bilmiyorum ama sanırım elyaftır. Kumaş ve astar 100 de 100 pamuk olduğunu biliyorum
Ervanec Harvicell bizimde evimiz 24 derece tulum e e bebekten tabloya göre sadece zıbın giydiriyorum içine ensesi terlemis gibi ama sırt ve boyun ılık gibi ne yapmamız gerek acaba daha kalın giyincede iyice terler diye korkuyorum
Harvicell Ervanec tek zıbınla denemedim hiç pijama varken bile karnı ılık 🤷🏻♀️Bilen biri aydınlatsa bizi
Aselserap HappyKids Merhaba bizim burasi cok soguk oda sicakligi 19 ve 20 arasi kizim kislik tulum gitdirip kislik uyku tulumu giydiriyorum gayet iyi uyuyor kizim 5 aylik
Gulella120 Perissmom boyunun uzun olması daha iyi çünkü çorap giydirsen bir türlü giydirmesen bir türlü en azından ayaklar içinde kalıyor katlamıyorum bilerek😊 kollarını da içe katlıyorum 😊
Melisyamac Duygui aynen bende bilmiyorum nasil aliyoriz tulumu tog nerde yaziyor kafammda deli sorular
Canada10 Harvicell bende e bebekten aldım kuzum 1,5 tog sadece zıbının üzerine giydiriyorum ama benm evim 23-24 arası şuan geneldede uyuduğu odayı 23 altına düşürmüyorum zaten
Harvicell Canada10 kısa kollu zıbın mı kullanıyorsunuz uzun mu , bebeğimin ensesi neden ılık olur sizce ve karnıda ılıktı
Canada10 Funda_19519 aynen canım uyurken iyi oluyor da günlük giydirmiyorum ama çıkıyor çünkü ayağından lastiksiz olduğu için ☺️
Canada10 Harvicell yarım kollu giydiriyorum canım bazende kısa kollu ılıksa üşümüyordur zaten odanın sıcaklığı 24 ise üşümez korkma
yenidoganhemsiresi Bugraninannesi_ evinizde termometre yok mu ona göre giydirin bence ev kaç dereceyse
Bugraninannesi_ yenidoganhemsiresi var etikette yazana göre giydiriyorum ama yanakları soguk oluyor soguk diye inçe battaniye örttüm sonra baktım yanaklar sıcak acaba üşüyor mu iste bizde tişörtle battaniyeyle yatıyoruz ama bazen üşüyoruz oda üşür diye korkuyorum