Sesa nurayuzun bende aldım ama nasıl yatırmam gerektiğini anlamadım 😅 yani ev 24 derece sacdece zıbınla mi
Canancann Zumreee mamakido halo ya bakabilirsiniz. Ben büyük beden aldım ayakları mecburen içerde kalıcak
Zeynepazram Ayonuz ben bugun 24- 36 aldım iyi oldu biraz buyuk ama katlamıycam ayakları üsümresin diye giyince toparlanıyo cunku agı baya yukarda
Zeynepazram Kızlar ben lcw outlent den 1.7 tog uyku tulumu 50 TL ye aldım su yeşili üstünde beyaz kalpler var
Ada_Deniz Hazel35 anldım canım tşk ederim ben de kolsuzları görmüştüm h&m de imternette mağazada yok uyku tulumU. Ben bir inceleyeyim bebeğim 6 aylık bende 6-12 alsam olur sanırım
Zeynepazram Ada_Deniz bence daha buyuk alın rahat rahat giysin ag kısımları yukarda oldugu ıcın üstünde toplanıyo kol ve bacaklarını da içe dogru katlarsınız benım kızım 10 aylık 24-36 ay aldım ag kısmı yukarda baya hatta kol ve bacakları cok uzun olmasa bir buyugunude alabılırdım
EsZe Gizem29 külotlu çorabı doktorlar gündüz bile pek önermiyor çocuklara. Kan dolaşımını etkiliyor. Hele ki gece hareketsizken giydirmemenizi tavsiye ederim ☺️ Bi de rahatsız bi şey sonuçta. Genelde yatarken daha bol şeyler tercih ederseniz bebeğiniz daha huzurlu uyur🤗
Tazeanne0134 nurayuzun eşimde önceki gün sipariş verdi bugün geldi yarın kullanmaya başlarım 2 tane almış biri 1.7 diğeri 2.8 bakalim nasıl olacak
smile56 Mommyishome ben bulamadım kitikatenin toglu uyku tulumu nerden aldınız acaba.hep penye tipi ince görünüyor
Blablas Tprk1802 hayret ettim ben herhalde sabah su gibi olmuştur diye düşünmüştüm yorumunuzu görünce😊
Tprk1802 Blablas hiiç valla elleri yanakları soğuktu. Sabaha kadar her saat başı uyanır emer tekrar uyur.her seferinde kontrol ettim. Hatta sabaha karşı üstüne pike bile attım. Owli Uyku Gurusu 0.3 Tog Safari Ürün bu.içi yünlü felan değil.anlamadım bende
Gulella120 Gonja https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/kiz-bebek/Uyku-Tulumu/4280933/1043370. %100 pamuk
yigiteymen0125 ya bnmde oglum 4 ay 7 gunluk bizim buralarda gece sogudu artik aksamlari sobayi yakiyoruz bnde tulum almayi dusunuyordum cok faydali oldu bu post acaba kac tog olani alicam nasil bise alicam fikir verirseniz cok sevinirim 😊
Gulella120 Zeynepazram bende baya büyük aldım bacakların uzun olduğu daha iyi ayaklarını katlamayı düşünmüyorum içinde kalsın örtü niyetine 😊
Ada_Deniz Zeynepazram tamam canım büyük alırım inş sever bizim ki cins sıkıya gelemior çorap ayağında asla durmuor 😳 üstünü de çok açıyor bu yüzden bende uyku tulumu almk istedim içinden ne giydiriyorsn tulumun kolları açık olunca mecbur uzun kollu giymesi lazım
Ulubey Gulella120 içi elyaf dolgulu dio bununda . Owli marka pahalının ucuzu bence deneyin ben aldım uyku gurusu 0.5 tog. Ama 21 derece için tek kat uzun kollu giydirin yazıyor.22-24 derece için de kısa kollu zıbın gösteriyor.