Canada10 Dyguckr bende hep çorapsız yatırırdım ama şu aralar bazı geceler ayakları soğuk diye giydiriyorum LCW de lastiksiz havlu çoraplar var 0 lastik hiç sıkmıyor onu tavsiye ederim tulumun üzerine çekip giydiriyorum. Uyku çorabımız oldu o bizim gerek olursa onu giydiriyorum sadece lastiksiz diye
Ada_Deniz Zeynepazram tamam canım büyük alırım inş sever bizim ki cins sıkıya gelemior çorap ayağında asla durmuor 😳 üstünü de çok açıyor bu yüzden bende uyku tulumu almk istedim içinden ne giydiriyorsn tulumun kolları açık olunca mecbur uzun kollu giymesi lazım
Gulella120 Ada_Deniz Benim kolsuz var ama kış için uygun değil tog değerli lcw dan bir tane alma gereği duydum çünkü diğer kolsuzun üzerini yine örtmem gerekiyor daha mevsimlik onu battaniye gibi düşün elyaflıları yorgan gibi düşün derim mantık olarak olay bu ikisinide alan biri olarak
kuzey14 Ada_Deniz lc waikikide kendinden corapli pijamalar var bebekler icin onu giydirebilirsiniz ben cok memnunum😊
Merve6135 Duygui bende civilden aldım tığ değeri falan bilmiyordum şimdilik.memnunum kullanıyorum tog değeri yazmıyor bende şüpheye düştüm başka bir tane daha mı baksam bilemedim
Canada10 Gulella120 ben mağazadan aldım canım ama internette göremedim aynısını resmini atıyorum Günlük giydirilmiyor zaten lastiksiz olduğu için kayıp çıkıyor bende yatarken giydiriyorum sadece etiketi böyle 3lü şekilde almıştım 12-24 ay aldım
Perissmom Kızlar ben de lcw’den alıcam, 10 kilo 70 cm kızım 7,5 aylığız. 12-18 ay almayı düşünüyorum, hemen küçülmesin istiyorum sizce iyi mi? Normal kıyafetlerde 12-18 tam oluyor lcw’de
Gulella120 Perissmom sonuçta kıştan kışa giyecek bence daha büyük almalısınız bir kış anca giyer tam oluyor diyorsunuz
Perissmom Gulella120 18-24 boydan çok büyük olmaz mı bilemedim işte, tişört aldım indirimden 12-18 tamdı🤷🏻♀️Çekiyor mu yıkanınca acaba
Gulella120 Perissmom boyunun uzun olması daha iyi çünkü çorap giydirsen bir türlü giydirmesen bir türlü en azından ayaklar içinde kalıyor katlamıyorum bilerek😊 kollarını da içe katlıyorum 😊
Minikuzu Zeynepazram benim bebeğimde 10 aylık olacak 24 36 çok mu büyük ben 18 24 alayım diye düşünmüştüm
IKRA_21 Tugbyldz ilk gün önce tayt ve ince bir üstü giydirdim üstü terledi çıkarttım askılı zıbınla bıraktım. 2. günde alta yazlık tayt üste tişört giydirip uyuttum ne terledi nede vücudu soğuktu. Havalar tam soğuyana kadar bu şekil giydirmeli düşünüyorum.
Canada10 Funda_19519 ben mağazadan aldım canım ama internette göremedim aynısını resmini atıyorum Günlük giydirilmiyor zaten lastiksiz olduğu için kayıp çıkıyor bende yatarken giydiriyorum sadece etiketi böyle 3lü şekilde almıştım 12-24 ay aldım