Azatsmommy Aysess38 Allah Allah bende hiç öyle olmadı canım hatta baya memnunum ne pişik ne sızdırma hiç olmadı bu zamana kadar sanırım her bez her bebege olmuyor mama gbi
Aysess38 Azatsmommy bilmiyorum yani bende anlamadım ama mutlaka sızdırdığı oluyor bi gün olmasa bi gün oluyor kıyafet değiştirtorym sürekli 😕
Aysess38 Azatsmommy bantlarını yani cırt cırtlarını bezin üzerinde yazdığı gibi eşit uzaklıkta bantlayamıyorum öyle olsa çok bol oluyor beli tamamen boşta kalıyor üst üste getiriyorum mutlaka
Aybuke_ Mavilii 20 aydır kullanıyorum cok memnunum akrabalarıma en az 10 yıldır km dogum yaptıysa bu bezi kullanır kimseden Bi sikayet duymadım tavsiye ederö
Eserkaracan Mavilii aşırı sert ve şişik bir bez denedim hem pişik yaptı hemde bebeğim bez bağlandıktan sonra huysuzlasiyordu bez olarak Molfix ve evybaby candir 👍
Mavilii Arkadaslar tavsiyeleriniz icin ve yorumlariniz icin cok teserkkur ederim sayenizde bilgilenmis oldum. Ve deneyip bende bi tecrube edineyim diyorum. Denedikten sonra tekrardan bi post açıp memnun kalıp kalmadığımı söylerim. Insallah memnun kalırım 😇😇
Mom084 Mavilii her bebekten bebeğe değişir bizde çok kullandık sonra 5 numara olmaz oldu bıraktık mecbur çünkü 6 numarası yoktu ama güzeldi pişik yapmadı bizi
Xtina Mavilii o kadar değiştiriyorsan bencede hasass cildi var benim arkadaşımda prima kullanmadı ama pişik olmadı bebeğe göre değişen bir durum
Mavilii Xtina aynen cildi cok hassas hemen tahris oluyor. Surekli altıni degistiriyorum ama yine pisik oluyo. Bez degistirmekten hangisi iyi gelir die arayısa girmekten yoruluyorum bazen
Ummus-kaan Mavilii kızıma doğduğundan beri kullandım hiçbir sorun yaşamadım çok memnunum fiyatıda diğerlerine göre gayet iyi
Mavilii Ummus-kaan aynen bende yarın alcam bime kampanyalı buyuk paket geliyomus. Alıp bi deniycem bakalım nasıl olcak
bloggeranne Mavilii ben kullandım doğumdan itibaren 4.aya kadar sonra 1kere çiş yapsa bile kokuyordu o yüzden değiştirdim şuan evy baby kullanıyorum 😊
Mavilii bloggeranne evybeybi bende denedim ama oda kakasini hemen taşrıyodu birde bunu deneyelim bakalım nolcak 😊
Tubafadime Mavilii ben bebeğim dogdu dogali kullaniyorum cokta memnunum bide bebeginizin ve dini sürekli değiştirmeyi pislik yapması normal bepantolun pislik kendini sütün hemen etki ediyor. Eğer oda geçirmez ise travazol diye mantar kremi var cok ince bir tabaka halinde sürün hemen geçirir benim kızımda bi kere pislik oldu hemen geçir ama baya kötüydü pisliği.
Mavilii Tubafadime kullaniyorim pisik kremi ama yine oluyo. Birde dis cikartiyo oda etki ediyo sanırım. Ama valla napacagimi şaşırıyorum bazen 😕