Mavilii 02aybrs kac numarasini kullaniyorsunuz şuan? Arkadas pek memnun kalmamış sert ve kalın diyor sizcede oyle degilmi
Mavilii Rabiacaliskan demekki bebekten bebege fark ediyor bu bez konusu bende denemeyi düşünüyordum o yüzden bi fikir alıyım dedim
Rabiacaliskan Mavilii olabilir kuzenimin tavsiyesiyle aldım gayet güzel şuan 3 numarasını kullanıyorum çokta memnunum bebegim şuan 3 aylik
aLmisMomSs Mavilii anladım ben doğduğundan beri kullanıyorum elhamdulillah sıkıntısını görmedim hiç sadece bazen çok kaka yaparsa taşıyor ama o her bezde olur duyuyoruz 🙂
Cgdmltr93 Mavilii bende çok memnunum taşırma sızdırma yok üstelik öyle sertte değil. sleepy daha sert. Bi Prima değil tabiki ama kalitesi primaya çok çok yakın.
Kartopu06 Mavilii evet ben bir yildir kullaniyorum cok memnunum tavsiye ederim.fiyatida uygundu ama simdi biraz zam gelmis 😔
Mavilii Kartopu06 siz kac numarasini kullaniyorsunuz? Artık herseye zam geldi ne yazzikii en ucuz olan bezler bile fiyatı pahalı ve kaliteli olan bezlerle yarisiyor şaşıyorumm bu duruma 😕
Mavilii Cgdmltr93 primanin yerini hic bir bez tutamaz o ayrı ama fiyatı cok tuzlu😄 bizde işte hem fiyati uygun olsun hemde aZ bi kaliteli olsun die arastirip duruyoruz napalım onemli olan pisik yapmasın sert olmasın da gerisi onemli degil
Mom5 Mavilii kremli oldugu icin onermiyorlar sok babyland kullaniyorum 35 gunluk olduk hic pisik yapmadi
Mavilii Mom5 kremli oldugu icin pisik olmaz belki ama bilemedim valla evet o bezi de duymustum bi kac arkadasim kullaniyor ama hiç denemedim olmazsa birde onu deneriz
Mom5 Mavilii kremli olfugu icin pisik yapıyor muhendisoglu nun araştırmalarına bakabilirsiniz instagram dan direk tene temas ediyor ben kremli tercih etmiyorum o yuzden
Mavilii Icetea123 siz baya memnun kalmıssiniz oyleyse bende 5 numara almayı düşünüyorum ama bebek bezi bedenleri de birbirinden cok farklı gecenlerde canbebenin 5 numarasini aldım hem kucuk geldi hemde bebegimin poposunu mahvetti
Azatsmommy Mavilii oğlum 3 bucuk aylık dpgdugu günden beri kullanıyorum gayet memnunum ne pişik ne sızdırma yapmıyor
Aysess38 Azatsmommy bende kullanıyorum ama sızdırma yapıyor sıksam bantlarını iz yapıyor bacaklarına bi de karnı rahatsız olur diye çok sıkamıyorum sıkmasam beli boşta kalıyor resmen bezin öylede sızırıyor ..şaşırdım ben bi bağlayamıyorum ki 😒🤷♀️
Snd34 Mavilii Migros’un minies bezini deneyebilirsiniz içeriği temiz fiyatı da uygun ama kalıbı küçük biraz bir numara büyük alın normale göre 5 aydın kullanıyorum memnunum
BernaSzn Snd34 bu aralar minies bezlerinde acayip kötü bir koku oluyor sizde yaşadınız mı acaba çiş yaptığı zaman falan bez çok kötü kokuyor
belosko27 Doğduğu ilk günden beri kullanıyoruz hiçbir sorunla karşılaşmadık 3 buçuk aylığız ve oldukça memnunuz🥰