xbirisi EbruArden3 evet haklısınız ama düne göre bugün daha iyiyim , azalma oldu. ben kendimi iyi biliyorum ve iyi gözlemliyorum. en ufak bir değişiklik olsa hemen şüphelenirdim 🤗
EbruArden3 xbirisi covid yüzünden psikolojim bozuldu resmen canım ya kusura bakma geçmiş olsun sana da
Deletedmom4440 Ayparemmmm valla benim göz çukurlarım ağrıyor burnum kupkuru nefes alınca yanıyor sınuzit gibi ama akintim yok burnumda napacam bilmiyorum
Betbet xbirisi gercekten millet olarak psikolojimiz bozuldu. Herseyi covid e bagladık. Simdi benim dudagım kurudu acaba covid belirtisi mi☺️
xbirisi Betbet ne yazık ki öyle , açıkçası hep korundum ama hiç korkmadım . çevremde olmayan kimse kalmadı. ama ben geçirmedim çok şükür. ben birazda psikolojik olduğunu düşünüyorum. korunun ama korkutmayın kendinizi bence 🤗
Betbet xbirisi tesekkurler gercekten cok içtensiniz. Gercekten ama dudağım kurumaya basladı belkide antibiyotik aldım ondandır galiba😄
xbirisi Betbet çok teşekkür ederim 🤗 antibiyotiğin yan etkileri aradında dudak kuruluğu da var . isterseniz prospektüse bakın 💚
Betbet xbirisi baktım ama net yazıyo. Karıncalanma iğne batması deride uyusma falan yazouo ama yaygın olan ve yaygın olmayanda
Ay-Bek Betbet tat alma bozukluğu herkeste olmuyor canım görümcem oldu tat ve koku kaybı oldu. Kayınpederim oldu onda tat ve koku kaybı olmadı. İştahsızlık yemek yiyememe var ağzı yara oldu. İkisinde de burun akıntısı halsizlik öksürük eklem ağrıları var.
Ay-Bek Betbet tat alma bozukluğu oluyormuş demişsiniz ondan belirtmek istedim herkeste aynı olmadığını