xbirisi Betbet hayır gitmedim ama yıllardır üşüttüğümde nasıl belirtiler veriyorsam yine aynı belirtiler var. üşüttüğüme eminim çünkü soğuk su içtiğim gece boğaz ağrısı ile uyandım 😬 boğaz ağrısı , arada hapşırma, burun tıkanıklığı. başka bir belirtim yok
xbirisi Betbet bütün ailem, annemler, ablamlar hepsi koronayı atlattı. ve hepsinde vücut ağrıları, koku tat kaybı gibi şeyler oldu. herkeste aynı değildir muhakkak ama ben korona olmadığıma eminim 🤗
Betbet xbirisi bende de aynı sikayet ler var. Genelde kemik agrıları veya tat alma bozukluğu oluyomus ama. Kimse olmasın zatwn aman
EbruArden3 xbirisi bas ağrısı ve halszilikle pozitiftim ilk etapta. Bence gorusmeyin bir süre kimseyle ne olur ne olmaz belli olmuyor bu virüs çünkü
xbirisi Betbet ya zaten tam da soğuk algınlığı ve farenjit dönemi . havalar sabit olmadığı için , bir soğuk bir sıcak olduğu için hastalanmak kaçınılmaz oluyor. bu dönemlerde nezle salgını çok olur 🤗
Ay-Bek Betbet tat alma bozukluğu herkeste olmuyor canım görümcem oldu tat ve koku kaybı oldu. Kayınpederim oldu onda tat ve koku kaybı olmadı. İştahsızlık yemek yiyememe var ağzı yara oldu. İkisinde de burun akıntısı halsizlik öksürük eklem ağrıları var.
xbirisi EbruArden3 evet haklısınız ama düne göre bugün daha iyiyim , azalma oldu. ben kendimi iyi biliyorum ve iyi gözlemliyorum. en ufak bir değişiklik olsa hemen şüphelenirdim 🤗
Betbet xbirisi gercekten millet olarak psikolojimiz bozuldu. Herseyi covid e bagladık. Simdi benim dudagım kurudu acaba covid belirtisi mi☺️
EbruArden3 xbirisi covid yüzünden psikolojim bozuldu resmen canım ya kusura bakma geçmiş olsun sana da
Deletedmom4440 Ayparemmmm valla benim göz çukurlarım ağrıyor burnum kupkuru nefes alınca yanıyor sınuzit gibi ama akintim yok burnumda napacam bilmiyorum
xbirisi Betbet ne yazık ki öyle , açıkçası hep korundum ama hiç korkmadım . çevremde olmayan kimse kalmadı. ama ben geçirmedim çok şükür. ben birazda psikolojik olduğunu düşünüyorum. korunun ama korkutmayın kendinizi bence 🤗
Betbet xbirisi tesekkurler gercekten cok içtensiniz. Gercekten ama dudağım kurumaya basladı belkide antibiyotik aldım ondandır galiba😄
xbirisi Betbet çok teşekkür ederim 🤗 antibiyotiğin yan etkileri aradında dudak kuruluğu da var . isterseniz prospektüse bakın 💚
Betbet xbirisi baktım ama net yazıyo. Karıncalanma iğne batması deride uyusma falan yazouo ama yaygın olan ve yaygın olmayanda