Aycannn O kadar çok eşime benziyor ki ayak ucundan baş ucuna kadar 🤦🏼♀️ Bir tek çenesinde gamzesi olucak gibi inşallah benim gibi
ozgevolkan İlk doğduğunda herkes bana benzetiyordu ama ben, oğlumun eşime benzemesini isterdim şimdi 3,5 aylık tıpkı babası gamzelerine kadar 😍💙
Deleted0089 Nazinmasali ilk 2.5 ay filan her gören aynı babası diyordu... Şimdi benim bebekligime benzemeye başladı sadece kaşlarını catinca babası oluyor hala
Yagizmoms Oğluşum vücut yapısı babası ten rengi gözleri renkli olucak gibi görünüyor bana benziyo biraz benden biraz babadan almış ortaya karışık 😊❤️
Kezban Buyuk kizim ayni kayinpederim küçüğüm babası ama bir gururlanışı var babaya benziyo deyince biri😅😅😅
Feymu14 Nazinmasali iki oğlum var ikisi de babaya benziyor ama küçüğümün gözleri ananesinden hatıra kaldı bize doğduğu gün annemi kaybettim 😢
Feymu14 Kezban gerçekten üzücü çünkü ikinci bebeğimin olmasını çok istedi biz de istedikten sonra 1 yıl olmadı sonra hamile kaldım hamileliğimin sonlarına doğru öksürüğü başladı doktor önce zatürre dedi tedaviden sonra nefes düzelmeyince tekrar doktora gittiler tetkikler falan derken meğer akciğere giden damar dördüncü evre kansermiş tedavinin daha başında oğlum doğduktan 1 gün sonra vefat etti konuşuyordu oturuyordu sadece kendini yormuyordu aniden fenalaşmış oğlumun fotoğrafını görebildi sadece ben hiç yanında olamadım hamileyim diye hastanede olmamı istemedi artık ancak ölünce bitecek içimdeki yangın 😥
Cnsdundar Adeta eşim :)) baktigimda sanki eşim bakıyor bana :)) çok dua etmistim inşallah oglumuz babasina benzer diye :)) dualarim kabul oldu resmen :)))
Prenses_annesi_35 OlgaArslan bebim kaynanama benzetiyorlar ben bakıyorum ama hiç benzetemiyo eşimede banada benzitor sonuçta birisi anası birisi babası tabiki bize benzicek😁
Muazzez Nazinmasali vallahi dik tutunca ve kulakları babasına yatırınca biraz bana gözleri babama göz renkleri eşimin babaannesine gülünce anneme benziyor herkesten biraz almış 😂
Talhasmom Genellikle babasina ama bana da benzeten var 🤗 9 ay karninda taşı gunlerce agri cek bide doğur ama o babasina benzesin😋😋