Sema99 Nazinmasali büyük kızım ayni bana benziyor ufaklığı bile herkes diyor sanki küçük Sema oğlum ise dayısının ufaklığı dayıya ve dedeye benziyor üçüncü kızım daha 2 aylık o henüz kime benziyor bilmiyorum sadece göz yapısı benziyor ☺️☺️☺️
Deringorkem Nazinmasali hatirladim tabikiii 😍 bende kapattim zaten kullanmiorum artik canimcimm. Yaniltti valla babasinin oglu🙈
Elif90 Buyük oglum ayni babası,minik oglumda ayni ben 😄 haksızlik olmadı biri ona biri bana benzedi 😎😎
AhsenMasalYnk Kızım tamamen bana benziyor resmen ikizimi doğurmuşum kendi bebeklik fotoğrafımı paylaşsam kızım zannederler ❤️ Ve bu benim çok hoşuma gidiyor 😂❣️
Nazinmasali GmzSnn erkek cocuk anneye güzellik katar derler doğurdukça güzelleşirsin boşver doğur doğurabildiğün kadar🙈
SenemAlmasulu 🤣🤣🤣 benim minnoşum aynı babası 😇 benden sadece saç rengini almış herkes Küçük Tanyel diyor babadan almış herşeyini diyorlar birde anneme ondan da gözrengini almış 😍😍 sağlıkla büyüsün bebişlerimiz 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🦋
Pnrnhr Cisemmuge aynı ben ya taşıyıcı anneyiz galiba. Kaynanamla kayınpeder yapınca eşim olmuş eşimle ben yapıncs yine eşim etkisiz eleman ben
Cisemmuge Pnrnhr Ayyyyy ben de öyle düşündüm geçen. Demek ki ben sadece taşımışım diye. Bir tek gözleri mavi, eşimin ailesinde renkli göz yok. Bizde ise herkes renkli mavi ya da yeşil. Gerçi onu da annemden almış, ben yeşil gözlüyüm zira. 🤪🤣
Pnrnhr Cisemmuge yine sizin iyi valla gözleri alması güzel olmuş. Ben de iri mavi gözlüyüm ailemde herkes renkli gözlü eşim koyu kahverengi gözlü annesi yeşil gözlü ama kızımın göz rengi aynı babası bir de ne alakaysa çekik gözlü. Tatlı bir japon balığı🐠 ama büyüyünce anne neden kendine benzetmedin diye kızacak bana ☹️ Ama gerçekten yapım aşamasında ben rol almamışım gibi. Eşim doğuma girmese karıştı kesin derdim😀
Aycannn O kadar çok eşime benziyor ki ayak ucundan baş ucuna kadar 🤦🏼♀️ Bir tek çenesinde gamzesi olucak gibi inşallah benim gibi
ozgevolkan İlk doğduğunda herkes bana benzetiyordu ama ben, oğlumun eşime benzemesini isterdim şimdi 3,5 aylık tıpkı babası gamzelerine kadar 😍💙
Deleted0089 Nazinmasali ilk 2.5 ay filan her gören aynı babası diyordu... Şimdi benim bebekligime benzemeye başladı sadece kaşlarını catinca babası oluyor hala
Yagizmoms Oğluşum vücut yapısı babası ten rengi gözleri renkli olucak gibi görünüyor bana benziyo biraz benden biraz babadan almış ortaya karışık 😊❤️
Kezban Buyuk kizim ayni kayinpederim küçüğüm babası ama bir gururlanışı var babaya benziyo deyince biri😅😅😅