huma Nazinmasali aynı bana benzıyo herkes dıyo ıkızinımı😎 dogurun bababsı esmer bend sarısın babasuyka hıc bı venzerlıyı yok bazen cok sınırlenıyı yapcak bısey yok dıyorum😂😂😎
Deringorkem Nazinmasali benimde simdilik burun haric babaya benziyo sabirla bana degismesini bekliyorum🙈🙄
Nazinmasali Deringorkem canımm beni hatrladın mı ? İnstagramda takipleşiyoduk doğum yaptın mı cok sevindim🤗🤗 ben malsef sosyal medya kullanmıyorum artık 😞 Hep sana benzetmiştik ultrasonda demekki yanılttı hepimizi😊😊
Cisemmuge Nazinmasali Eşimi tekrar doğurdum desem yeridir, ben sadece taşımışım.🤣 Çocuk benden değil mi acaba?! 🤪🙈
Pnrnhr Cisemmuge aynı ben ya taşıyıcı anneyiz galiba. Kaynanamla kayınpeder yapınca eşim olmuş eşimle ben yapıncs yine eşim etkisiz eleman ben
BernaDurmaz Nazinmasali Yorumlara bakıyorum da herkes ya kendine ya eşine benzetmiş daha eşine benzeten de dert yanıyor ya ben ne yapayım aynı kayınvalidem😩😩 kendi doğurdukları bile bu kadar kendine benzemiyor 😩😩😩
Gudigudi Bizimki hak gecirmemis. Yuzunun burnuna kadar olan kismi bana, burnu dudaklari ve cenesi esime benziyor😄
ALYASNB Nazinmasali Nazinmasali Bizde durum farklı resmen karma olmuş, yarısı ben yarısı babası☺️ Ten rengi ve burun baba,Gözler ben 🐣
Deringorkem Nazinmasali hatirladim tabikiii 😍 bende kapattim zaten kullanmiorum artik canimcimm. Yaniltti valla babasinin oglu🙈
Sema99 Nazinmasali büyük kızım ayni bana benziyor ufaklığı bile herkes diyor sanki küçük Sema oğlum ise dayısının ufaklığı dayıya ve dedeye benziyor üçüncü kızım daha 2 aylık o henüz kime benziyor bilmiyorum sadece göz yapısı benziyor ☺️☺️☺️
Elif90 Buyük oglum ayni babası,minik oglumda ayni ben 😄 haksızlik olmadı biri ona biri bana benzedi 😎😎
AhsenMasalYnk Kızım tamamen bana benziyor resmen ikizimi doğurmuşum kendi bebeklik fotoğrafımı paylaşsam kızım zannederler ❤️ Ve bu benim çok hoşuma gidiyor 😂❣️
Nazinmasali GmzSnn erkek cocuk anneye güzellik katar derler doğurdukça güzelleşirsin boşver doğur doğurabildiğün kadar🙈
SenemAlmasulu 🤣🤣🤣 benim minnoşum aynı babası 😇 benden sadece saç rengini almış herkes Küçük Tanyel diyor babadan almış herşeyini diyorlar birde anneme ondan da gözrengini almış 😍😍 sağlıkla büyüsün bebişlerimiz 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🦋