gozdearas Eternity merhaba, peki yasaklı alan olarak seçildiğinde o bölgelere süpürme işlemi yapıyor mu?
Yerfistigininannesi Kvldn7 geçen bendede çay döküldü tam toplayamadi mercimekte çok taneli olduğu için bı geçişte alamamıştır onun dışında on numara temizliyo yerde belki bı iki birşey kalıyo
Kvldn7 Eternity kenarlar falan süper ama odanın ordasında bir yerde mercimek bıraktı onlarıda sanıyorum ki halıdan inerken mobilyaya çarptı ve o ara havada kaldı robot halını diğer tarafa biraz itmem gerek
Kvldn7 Eternity elektronik oldugu için iade yokmuş sorunu varsa teknik servisle iletişime geçip öyle iade alınıyormuş
Ipegim Kvldn7 canım müdahale etme robota bırak kendi halinde süpürsün 2 kere geçiyor her odadan zaten ha 1 2 bir şey kalır o da normal ama önğne bile geçme hizasını bozma mercimek ne ki
kukuleta Kvldn7 sen hangi model aldn benimki fena çekti herseyi hatta mutfak dolabının altına girdi süpürmeye soda kapagı vardı onu bile çekmiş
Burcu7575 kukuleta bendede var ama ben daha ayarlamadım sınırlandırılmıs alan secegenegı var onu yapacaksın
Mommy_ kukuleta Haritadan halıların olduğu bölgeyi seçip yasaklayabilirsiniz. Bana uğraşmak zor geldiği için halıyı bi kenara yuvarlıyorum.