kukuleta Hanımlar yemi moplu robot süpürge aldm odanın haritasını felan çizdi ama mop yap diyince heryeri yapıyor halıyıda ıslatıyor var mıdır çaresi
idillinamom kukuleta Benim robot süpürgemde öyle. Halıyı kaldırıyorum genelde. İnternette gezinirken görmüştüm. Robot süpürgeler için bant varmış bantı yapıştırınca o bölgeyi yapmıyormuş. Ama hiç denemedim
acimavi kukuleta halıları kaldırıyorum ben. Harita üzerinden temizlemeyeceği yerleri de seçebiliyorsunuz ama halının olduğu yeri tahmini seçmek gerek. Öyle yarım yamalak sileceğine komple evi silsin dedim ama bir daha uğraşmam. Bi de öyle yapınca halıları süpürmemiş de olacak. Viledaya su hazırlar kızım müsade ettikçe yavaş yavaş kendim silerim daha az yorulurum
Zezef kukuleta yani mopu sadece halıları kaldırınca tak o zaman sadece süpürür.. mopu takınca halıları kaldır
Tnshmszynp Bende bısey sormak istiyorum kullananlar için, Saç çok takılıyor mu acaba yani sorun olur mu temizlerken filtresi bı şeyi zarar görür mü benim saçlar uzun misal bı de dökülüyor🙄
elmalikurabiye kukuleta birkac model haric hepsi haliyi da mopluyor. Ben haliyi katliyorum. Engel sanip cikamiyor ustune hemde altini da mopluyor
kukuleta Bbabba daha yeni aldm 2 gün oldu evin haritasını. Cıkarttırıyoruz tam anlamıyla henüz kullanmadım yani
Yerfistigininannesi Bbabba ben üç ay oldu alalı çok memnunum elim kolum üç ayda dört kere ancak diğer süpürgeyi açtım iki günde bir temizletiyorum ne pislik Allahım .tavsiye ederim ben moplu aldım ama halıları kaldirmadigim için mopunu kullanmıyorum
acimavi 78bb haritayı oluşturup kaydettikten sonra harita ayarlarından ayarlanıyor. Sanal duvar çizebiliyorsunuz yada alan işaretliyorsunuz