Yenianne15 Merve fotobaskı sepetinde hangisinden çıkardınız acaba standart var premium var karar veremedim bende
bjkesra1903 yakupcan resimlimagnet sitesi çok ucuz ve kaliteli tavsiye ederim ben hep Oraya yaptırıyorum 🥳🥳🥳🥳 https://www.resimlimagnet.com/fotograf-baski-ul232.html
Birkullanici bjkesra1903 canım bu basılan kağıdığın kalitesi nasıl bildiğimiz şekilde sert mi yoksa ince bir kağıt mı
Mickeylover yakupcan ben sosypixten çok memnun kaldm magbet falan da yaptrdm yılbaşına doğru takvim yaptırcam gayet guzel ve hızlı kaliteli
yakupcan Birkullanici kusura bakmayın ben ay ya gibi ifadeler kullanmadan seviyeli konuşmayı tercih ederim. söylediklerinizi anlamıyorum
Melindaninannesi Kbrbydk ben resimli magnetten sipariş verdim. 210 tane fotoğraf çıkarttım gerçekten hem çok kaliteli hem de ucuz diğer sitelere göre 🤗
Kbrbydk Melindaninannesi yaaa çok iyi teşekkür ederim emin olamamıştım ama şimdi güvenerek sipariş verebilirim 😍😚
Birkullanici yakupcan ya kalitesini soruyorum ya hu ! Sanırım beynininz artık cümleyi algılayabilir çünkü salağa anlatır gibi yazdım kusura bakmayın salak diye size demiyorum yani salak biri bile anlar manasında umarım anlarsınız ve inşallah en kısa zamanda bu algı peobleminiz düZelir çok üzüldüm sizin adınıza dünyanın binbir türlü hali var
yakupcan Birkullanici salak hanım, ben başlığı açan kişiyim. ben de henüz tecrube etmedim ki soruyorum. siz de bana soruyorsunuz. dün daha yeni sipariş verdim. size nasıl baskı kalitesi hakkında bilgi verebilirim ki, algısı düşük hanım
Birkullanici yakupcan Bilmiyorum demen yeterli seviyesizliğini bu şekilde belli etmene gerek yoktu yinede öemnun oldum burda hep senşn gibi elit başlayıp anında şirkefleşen çok kişi gördüm çok şükür bugünde yanılmadık amacım köylüleri küçümsemek değil ya ama hep böyle denir kimbilir hamgi köyün gülüsün😂
yakupcan Birkullanici ben köylü değilim dağların yaban otu sizli hitapla konuşurken ya yu liseli gibi yazılmasından hoşlanmıyorum. algı düşüklüğünüz ciddi boyutta. o minik beyinciğinle çıkarım yapmak için kasma. köylülüge bağladığına göre ağır köylü ve komplekslisin. çünkü köylü olmak aşağılanacak bir sey değil. vakit israfısın. sana yazacak tek kelimem daha yok. uzakta afkur