Kbrbydk yakupcan resimli magnet den bebde sipariş vericem sosyopix çok güzel ama biraz pahalı. Resimlimagneti denemek istiyorum 👍
yakupcan Kbrbydk bugün verirseniz %15 indirim var. ben kare ve normal kartlardan verdim.. memnun kalırsam kare magnet de yapmayı düşünüyorum. baskisepeti daha uygun ama burda da kimse yazmayinca supheye düştüm. sosyopixten aldim
TalentedMom Kbrbydk resimlimagnetten resim yüklemeye çalıştım Fazla olunca resimleri iptal ediyor başa sarıyor o yüzden hiç beğenmedim o olayı
Melindaninannesi Kbrbydk ben resimli magnetten sipariş verdim. 210 tane fotoğraf çıkarttım gerçekten hem çok kaliteli hem de ucuz diğer sitelere göre 🤗
Birkullanici Kalitesi nasıl oluuor baskısı sert kağıt öı yani bildiğimiz fotoğraf gibi mi öıkarıyorlar fotoğrafçıalrdan alıyorz ya
yakupcan Birkullanici uygulamada fotolari seçtim. kolay bi arayüzü var. uygulamaya girincr anlarsiniz
TalentedMom yakupcan ben hep Sosyopix den alıyorum güvenilir diğerini hiç duymadım resimlimagneti de çok duydum
Yenianne15 Merve fotobaskı sepetinde hangisinden çıkardınız acaba standart var premium var karar veremedim bende
bjkesra1903 yakupcan resimlimagnet sitesi çok ucuz ve kaliteli tavsiye ederim ben hep Oraya yaptırıyorum 🥳🥳🥳🥳 https://www.resimlimagnet.com/fotograf-baski-ul232.html
Birkullanici bjkesra1903 canım bu basılan kağıdığın kalitesi nasıl bildiğimiz şekilde sert mi yoksa ince bir kağıt mı