Eslemmomy Anaogul uçan balon aldım çok sevdi oyun halısı da alacağım babası gitar çalıyor çok hoşuna gidiyor piyanoda gider gibime geliyor 🤗
Anaogul Eslemmomy bende herşey yapmak istiyorum ama yavaş yavaş tanısın herşeyi ama geç kalmakta istemiyorum
Eslemmomy Anaogul su an oyun halısı için çok ideal müzik ve dönenceler buna oyun halısı lndaki oyuncak da dahil dönemi yani
TYE Lawyer_Mom banada şuan en mantıklısı geldi. Fiyatı birqz pahalı oda zaten oyuncaklar bile 100 den başlıyor.
CanselK Anaogul kızım 3 aylık 2 aylıktı Aldım yatırıyorum oyalanıyor işlerimi herşeyimi yapabiliyorum
ElifAlmila55 Anaogul 280 tl ilk zamanlar ilgisini çok çekti hala koyunca hoşuna gidiyor ama artık döndüğü için anında başka yerlere yönelmeye çalışıyor.
TYE Anaogul aynen ya 100liraya falan var ama oyuncakları falan güzel degıl. Ben aynalı piyanolu falan olsun istedim ama fisher price oyun halısı takıp edıyorum indirim denk gelırse alcam bakalım
kahvekokusuu Anaogul oglum 2 bucuk aylik daha yeni aldim ikinci el o kadar para vermeye gerek yok bence 60 liraya piyanolu aldim
Anaogul kahvekokusuu iyi bulmuşsun bende baktım ama hep 150 falan bende e bebekten sipariş verdim bakalım