0912 Yigitalpsmomy Senii tebrik ediyorum eşimle arabaya zor sığdırdık koliyi. Kurmadık ama direkt dolabın üstüne attık 😁 5 aylık oğluş daha kurmamıza çok var nasipse 😍😍
Adelim Yigitalpsmomy ben gecende almıstım kuması vok guzel dıye ne kadar varsa kaptım hemen kalın askılı ınce askılı ne bulduysam
Yigitalpsmomy Sevzey2902 yürüme arkadaşını alamadim icim gidiyor 🤦♀️ aklim mama sandalyesiyle onda kaldi
Sevzey2902 Yigitalpsmomy kizim 7 aylik henüz ama ilerisi için aldik cok.kullanisli duruyor umarim birdaha gelir ve alırsınız 😇
Yigitalpsmomy uykucukoala valla olabildigince uzak durdum gitmeden planlamistim ne alacağımı hemen aldim ciktim
uykucukoala Yigitalpsmomy bizim burada bimci bi grup var sabah saat dokuzda hepsi içeri giriyor sonrasında zaten bişey bulmak mümkün değil 3 tane nim var ilçede hepsi öyle 😐
GramPozitifBakteri Yigitalpsmomy kitap için üzüldüm yav kaçırdım..ne aldın diye sorarsan hiçbirini ama kitaba üzüldüm işte 🤷🏼♀️ Maşallah iyi toplamışsın 😃
Annesirintugceuzun Mom19 Valla gittiğim Bim de yoktu. Başka Bim den ayırttırdım aratıp.😁 Normalde 450 tl Bim de 260 tl idi.💃🏻💃🏻 Belki kalmıştır bir bakarsın yine. ☺️
Mom19 Annesirintugceuzun Ben tamamen unuttum😒😒Belkide varmıştır yani çünki herşeyden vardı birer ikişer de olsa guzelmi bide kurdunuz mu
Annesirintugceuzun Mom19 Ben henüz kurmadım . Oyun odası için bekletiyorum ama arkadaşım aldı ve kurdu. Çok güzel bence 💃🏻