ElisaNazzz Kayınvalidem sabah 8de gittiği halde izdiham varmış virüs mirüs dinlemiyorlar valla mama sandalyesi ilk 100 kelime minikent legomsu bişi koordinasyon oyunu ve 100 adet top almış tebrik ettim açıkçası 😅
Sevzey2902 Yigitalpsmomy kizim 7 aylik henüz ama ilerisi için aldik cok.kullanisli duruyor umarim birdaha gelir ve alırsınız 😇
_milena Yigitalpsmomy Yatağın çok güzel olduğunu duydum. Fiyatı da çok uygun şaşırdım. Oyuncak dolabı ve kaydıraklı top havuzu çok güzel. Birde bu gece lambası var küçük. Ona bayıldı kuzum.
Yigitalpsmomy _milena evet kaydirakli havuz cok güzelmiş ben kucuk saniyordum ama havuzu da baya geniş
minikailemmm Yigitalpsmomy anladım cnm bende diyorum emzik zinciri 😂😂😂neyse diyeceğim o ki aldıgın herşey vardı bizim burda sizin orda herşeyi kapışıyolar mı
Bsecill Yesil55 çok teşekkür ederim bayadır aklımda olan bir üründü ama net bilgim olamadığı için bugün alamadım yorumlarında olumlu ve olumsuz öok yorum vardı bilemedim o yüzden bakalım bulursam alıcam yada netten söyleyeceğim çok sağolun
ErvaMuhammedAli16 Yigitalpsmomy Ya gitmezmiyim canım gönül neler almayı istedi de bunlar alındı sadece 💪🌸 He birde çekmece kilitleri ve tablo bebek odası için 2 tane ❣️🥰
Yigitalpsmomy ErvaMuhammedAli16 oy oy oy icim gidiyor tamda almak isteyip alamadiklarimi almışsınız güle güle kullanın 🌸
0912 Yigitalpsmomy Senii tebrik ediyorum eşimle arabaya zor sığdırdık koliyi. Kurmadık ama direkt dolabın üstüne attık 😁 5 aylık oğluş daha kurmamıza çok var nasipse 😍😍
Yigitalpsmomy 0912 kız bugün farkettim de kas yapmışım ben🤪 resmen baya baya kol kasım olmus onu taşımaktan 😂😂
Yigitalpsmomy Mom563 aynen valla esime diyorum haftaya da sirada 101 var diye istersen pazar günü de çarşıya git diyor 😂😂😂
Adelim Yigitalpsmomy ben gecende almıstım kuması vok guzel dıye ne kadar varsa kaptım hemen kalın askılı ınce askılı ne bulduysam