iki_tospik_annesiii nurduran bu aralar çok huysuz beyfendi yatmak falan istemiyor. Bide 3 tane dişimiz çıktı bizim 😊 sizde neler war.
nurduran iki_tospik_annesiii oh maşallah çok erkenci minik prens 😊 diş kaşınmaları başladı sürekli kucakta olmak ve oyun oynamak istiyor uykusuzluk bizde de var ne yazık ki
Lina1205 dlkcnblt Allah’ın izniyle birşey olmaz inşallah canım bizde çok şükür şimdiye kadar ki asilarda az bi huzursuzluk oldu o da geçti sıkıntı yapmayın bişey olmaz inşallah
iki_tospik_annesiii nurduran birde uyku düzenimiz çok bozuldu uyku diye birşey yok malesef hayatımızda ne gece ne gündüz 🤷♀️
Lina1205 evlatkusum hahaha bizde aynı canım kızım şimdi saçımı çekmek hoşuna gidiyor hep istiyor çekim diye gül gül bir hoş oluyor 😍
Lina1205 Defneninannesi07 valla bizde bekliyoruz habire kulağını çekiyor huzursuzlaniyor salya akıyor ama bakalım 🤷
Lina1205 danyeliledilaraninannesi ya masallah peki aradaki ay farkı ikinci çocuk için sıkıntı rcekiyor musunuz bende şimdi değilde ilerleyen zamanda tekrar düşünüyorum ama bir yandan da korkmuyor değilim ikinciye
danyeliledilaraninannesi Lina1205 yok canim bence tam zamaniydi cünkü ikisi cok güzel anlasiyorlar bazen kiskanclik oluyor ama ikiside birbirini görmeden duramiyorlar 😍😂
serebro Lina1205 5 ay 11gün🤍 çığlık atarak uyanıyor ya neden olabilir? Çıldırmak üzereyim kaç kez oldu.
Lina1205 serebro bildiğiniz duaları okuyun üstüne çocuğun ve yaptığı yere dikkat edin belki ufak dökülmüştür
anakraliceee @Lina1205 bugün tam 11 aylik💙 bir ay sonra 1 yaşımız olacak abimizle doğum günü hazırlıkları planliyoruz😊
04072020 Bizde bugun 3 aylık olduk huyumuz değişti koliklik bitti şimdi sürekli uyuyan bi bebek oldu ve korkuyorum bi sıkıntı mı varr dıye😒
Lina1205 04072020 bizimde öle canım sıkıntı yoktur ktu düşünmeyin hem bebekler ne kadar uyuyorlarsa daha çok gelisiyorlar ☺️
4489 04072020 yaaa maşallah darısı bize 🙏oğlum 2 ay 6 günlük ve kolik bir bebek bu yazdığınız bana umut oldu 🤩🤩Rabbim sağlıkla büyütmemizi nasip etsin inşallah 🙏🙏