Deletedmom_36 Burcu0701 memeden kesmek sorun degil benim icin ama ben emsin hemde yesin istiyorum.sizinkinin yemesi nasil ben sutten kestim diyelim yemedigi icin iyice ac kalir diye korkuyorum
Burcu0701 Deletedmom_36 ac kalinca bi yiyoki anlatamam onlar sute guveniyor nasilsa emcem diyo buarafa kac aylik bebeğin
Mom3 Deletedmom_36 kanka sütten kesmek zor bir süreç yanında biri olmalı bence yoksa tek üstesinden gelemezsin annem öyle derdi
Deletedmom_36 Mom3 evet kanka oyleymis planlarimda aileme gidip orda kesmek var cunku esimle kesemem o cok merhametli ayni ben birimizin kararli olmasi gerekiyor bu konuda onun yaninda asla kesemem.
Deletedmom_36 Mom078 😅😅😅o mastir yapmistir neyseki buson geliyor😁😁saol canim ah en guzel zamanlarin inanki meme reddi falan en kolayiymis diyorum yemeyen bebek cok zor
Mom078 Deletedmom_36 Şimdilik herseye saldırıyor tadımlardayız. İnşallah hep böyle devam eder sana da allah kolaylık versin 🙏🏻
Deletedmom_36 Seherronya ay insallah cok istiyordum 24 ayi tamamlamak ama artik cok yoruldum psikolojik olarak surekli yeni tarifler deniyorum yapiyorum ediyorum ama asla yemiyor 40 takla atiyorum yesin diye sadece 2 3 sey var yedigi kani dusuk d vitamini dusuk cikti zaten moralim sifir😢
Seherronya Deletedmom_36 moralini bozma canım bende erken kestim ama çok şükür yemesi güzel diye kafama takmadım :/
Deletedmom_36 Annebalisi doktora gitsem kesinlikle kes diycek bana inaniyorum aslinda emzirerek ona kotuluk ediyorum farkindayim😢
Annebalisi Deletedmom_36 Evet bende kendimi hep bu şekilde teselli ettim çünkü o meme için ağladıkça benimde onunla ağladığım zamanlar oldu hamile kaldığım içinde mecburdum zaten onun içinde suçluluk duygusu vardı ama gerçekten iyiliği için hiç pişman değilim kendine geldi çocuk resmen.
Deletedmom_36 Mom078 insallah kuzum dogdugundan beri meme reddiyle ugrastim 6 ayda memeye yapisti o gunden beri boyle😢
Burcu0701 Deletedmom_36 gigsune siyah oje sur anlat sen buyudun emmicen arrik bak meme kotu oldu sut gelmiyor artik onun yerine mama yicez bunu yicez dicen
Deletedmom_36 Burcu0701 gogsume bisey surmeden kizim bak meme uyuyor dinlensin sut vericem sana diyorum ama dinleyen kim😁
Deletedmom_36 Smrk bende ayni sekilde kahvalti hazirliyorum ikimize karsilikli oturuyoruz hic birsey yemiyor ne koysam onune atiyor yada isirip cikariuor geri hooop kahvalti masasinda basliuor emmeye korkunca emer uzulunce emer dun 2 saat arabayla geldik oto koltugu olmasina ragmen malesef benim kucsgimda 2 saat boyunca emerek geldik korka korka
Deletedmom_36 Annebalisi ay insallah yesin baska bisey istemiyorum bende tabi uzuluyorum ama gercekten psikolojik olarak yorgunum
Organiktavuk Deletedmom_36 ah canımm sen beni anlatmışsın 😔 bizim kız 20aylık bende köpek dişleri çıksın falan diyorum ama açıkcası ben hazır değilim çünkü tam düzene girdik şimdide memeyi bırakıp çocuğu alt üst edicem diye korkuyorum emerek uyuyor doğduğundan beri asla başka yöntemle uyumadı emziği kendi bıraktı bir ara hastaydı mama takviyesi yapayım dedim kabul etmedi falan 🤦♀️ Yani illa emecek kıyameti kopartıyor çevrem hala bırakmadın mı baskısında ben iştahı açılsın arzusunda yani anlayacağın olaylar senle aynı 🤦♀️ Tek bakıyorum annem zor olur beni bekle ben geleyim 1-2 haftada düzene sokarız bırakırsın yoksa tek başına zor diyor onu bekliyorum galiba bu ay sonu gelecek ama bir kaç arkadaşım memeyi bıraktık hiç fark etmedi dedi bakalım görcez artık
Merveaybuke Organiktavuk aynı vallahi, başka hiçbir şekilde uyumaz. Ne sallama ne pişpiş sadece meme.. kesenler nasıl uyutuyolar, uyanınca nasıl uykuya geri dönüyo. En büyük korkum bu, uykusu zaten problemli doğduğundan beri 😑
Deletedmom_36 Organiktavuk ah kuzum bende ayni tam artik uykusu duzene girdi 10 aydan beri emerek uyuyor falan ama asil sorun emerek uyumasi ben sutten kesersem nasil uyuturum diyorum kaynanam bitek ayaginda sallayarak uyutuyor ama tam sallanmayi birakti birdahami baslaticam napicam bilmiyorum
Smrk Organiktavuk 2yaşa kadar emmesini öneriyor doktorlarda bizde 17aylığız benim kızımda ne yiyor nede uyuyor gece resmen hiç uyumuyoruz
Aselbuk Benim birakali 2 gun oluyo pekmez surdum oyle birkti tissindi ama ilk gece cok zordu aman alkahim insallah bu gece uyur valla biraktirdim ama daha ilk gunden birsey yememeye baslasi babasi birseyler almis onu yiyip yatti insalkah bizimde istahi acilir ve yemek yer normalde yiyodu ama birkinca yememeye basladi belki duzelir kabulkenemedi herhlde daha
Deletedmom_36 Aselbuk benimkisi birde memede uyuyor Son 5 aydir yani bazen gun icinde denemek icin ayagimda sallamak istiyorum gulup kaciyor👀
Deletedmom_36 Sibosunnannesi gercektenmi basladimi yemek yemeye inanin benim tek korkum ya yine yemezse cunku kilosu su an gayet iyi kilolida degil zayifta degil zayiflar diye korkuyorum sutten kesince
Sibosunnannesi Deletedmom_36 Ya tabii ki şimdi size kesinlikle yer diyemem ama benim kızım yedi yani asla yemiyordu sadece meme emmek istiyordu inan denemediğim tarif kalmadı yapıyordum döküyordum yapıyordum döküyordum Şu anda çok şükür iyi ama,yani yer ya bence aç kalmaz herhalde
Sibosunnannesi Deletedmom_36 Kesin memeden kesmeye karar verdiyseniz de şimdiden yavaş yavaş azaltın derim ve asla bir şey sürmeyin.Bir psikolog olarak söylüyorum o kadar zararları var ki o bir şeyler sürmenin,tiksindirmenin