MisSaLyaa Drkgrss vala pijama ile geziyorum gun boyu baska biseyle asla rahat edemiyorum disa cikarken bile pijamami hic cikarasim gelmiyor pijamalarim bana huzur veriyor 😂
Eminos Drkgrss pijamayla evin icinde dolasmayi hic sevmem yemek yapsan koku siner kirlenir o pijamajla geri yataga girmem ben sabah kalkinca mutlaka degistiririm uzerimi etek tsort elbise pantolon ne giyeceksem artik
HonKiPonKiDoNiNo Ben yatak kiyafetiyle asla durmam, uyandigim an ilk isim uzerimi degisirim, yazin ev elbiselerim var kisinda tayt uzerine penye,sweat tunik giyerim cok kar kis icinde ayicikli polar takimlarim var🙈 Drkgrss
Mabelle Drkgrss askılı elbise giyiyorum diz altı esnek kumaşlı rahat edebildiğim bazende şort üzeri tshırt gıyıyorum rahat oluyor
Efeninannesiii02 Drkgrss şuan kaynanamla kaldığım için etek üzerine tişört ve ince bi hırka giyiyorum tüm gün böyleyim☹
Tubaomerberzan Drkgrss yazın cok sicak oldugu için eşimin kiyafetlerinden giyiyorum bol bol ,😬 eşim 1.90 ben 1.55 kiyafetleri cok komik oluyor çok sefil duruyorum birileri görse aciyacak bana 😬 evde rahat ne varsa onlari giyiyorum valla .
Eminos Drkgrss duzeni seviyorum oglum olmadan once ic camasirlar pijamalar da utulerdim oglum 18 aylik normal kiyafetlerimizi utulerim sadece bekarken izin gunlerimde veya calismadigim zamanlarda da pijamalarimla asla dolasmazdim evde
Deletedmom_36 Drkgrss yazin elbise tarzi seyler kisinda tayt ustune salas tsortler☺️Birde pijamalari cok severim ama kesinlikle takim olucak alt ust baska giyemiyorum aksamdan pijamayla evde dolasmayi cok severim😁
Sirinler45- Drkgrss Valla bende kendimi salınca rahatsız olurum yazın şort kışın da tayt giyiyorum kısa etek elbiseyle bile dolaşırım kendimi iyi hissediyorum böyle olunca yatarkende gecelik giyerim öyle hem seksi hem rahat geceliklerden eşim gelmeden süslenirim aslında böyle bir isteği yok ama ben kendim içinde yapıyorum salmayın bence kızlar erkek milleti bu neler duyuyoruz
Drkgrss minikailemmm ay bende öyleyim ya eve girdiğim gibi pijama ama kaynanam falan geldiğinde giyeceğim şık ve rahat bişeyler istiyorum ama ne😣
minikailemmm Drkgrss esofmana takımları olabilir de neden kaynanan gelince giyincen ki ben o gelincede pijama giyiyorum
Drkgrss Mom078 kesinlikle haklısın insan giyinince daha iyi hissediyo ama nedense giymiyorum pijamada rahat geliyo
Dmt-01 Drkgrss kışın tayt giyiyorum ama ya yaz gelince bol şeyler giyiyorum yozgat yazında serin olan biyer çünkü ama adanalıyız adanaya gidice sürekli elbise giyiyorum en rahatı o çünkü🤣
Minikbirkalp Drkgrss inş bebeler izin verse vermiyorlar ki uyutuyorum yapayım diyorum arkamı dönesiye gözleri açılıyor 😊