Minikbirkalp Valla bbende ful pijamayla duruyorum çünkü fırsatım olmuyor şuan bi uyusa da evi toplasam die çabalıyorum sabahtan beri uyumuyor 🤷♀️🤷♀️
Tubasubasi Pijamayla yatıp,pijamayla kalkanlardanım😂😂😂 seviyorum rahatlığı valla.napıyım. Anca biri falan geleceği zaman işte, bi kot-bi tişört tmmdır👍🏻
Drkgrss Tubasubasi hahaha bende ve yeni evliyim 1,5 yıl oldu full öyle takılıyorum dün eşimin teyzesi seni pijamayla görmek istemiyorum biraz bak kendşne dedi🙈🙈
Mom078 Drkgrss Kışın tayt uzun kollu sweet kullanıyorum Yani pijama ile gezmiyorum evde insanın üstünde ki o rehavet geçmiyor yoksa elimi yüzümü yıkarım pijamalarımı mutlaka değiştiririm ☺️
Minikbirkalp Drkgrss 1 ay 18 günlük henüz çok huysuz bende çok istiyorum süslenip püslenmek makyaj yapmak ama.olmuyor malesef 🤦♀️
minikailemmm Drkgrss sürekli pijama giyiyorum hatta dıaşrdan gelince bile hiç kıyafetle duran traz degilim akışkanlık olmuş hemen pijima giyiyorum ama rahat oluyor yazın sort felan ama
Drkgrss minikailemmm ay bende öyleyim ya eve girdiğim gibi pijama ama kaynanam falan geldiğinde giyeceğim şık ve rahat bişeyler istiyorum ama ne😣
Glll44 Bende ya essofman herzaman yada tayt tişört derli toplu olamadm daha hic 😂 biri gelince hemen boydan bir elbisem var onu giyyom hzlca başörtü bide tamwm😂
Drkgrss Mom078 kesinlikle haklısın insan giyinince daha iyi hissediyo ama nedense giymiyorum pijamada rahat geliyo
Dmt-01 Drkgrss aynen full pijamalıyımdır eşim bazen der ayıcıklı şeyi çıkar diye ama rahatlığı seviyorum napim ayıcıklı dediğide üstünde kalp var yani ayıcık filan değil ama ona öyle çağrışım yapıyo demekki ama dışarı çıktığımız zamanlar eve gelince yatana kadar üzerimi değiştirmem bari biraz düzgün görsün diyorum
Limonkizvera Dmt-01 benmde hiç sevmedigim şeydir dışardan gelir gelemz mutlaka üstümü değiştiririm banada çok yanls geliyor dışarıda dolasilan kıyafetlerle evde dolaşmak steril açısından yani yoksa evde temz bir şekilde giyilebilir
Kbrbydk Drkgrss bende hep pijama ile dolaşıyorum memnun değilim halimden. Ama giyecek birşeyler almam lazim. Çok cikamadigim için de sürekli erteliyorum ya😔 tayt ve eşofman almam lazım evde giymeye. Şu güzel eşofman gibi olan takımlar da çok hoş aslında evde giymeye güzel olur sanki. Evde iş yaparken de güzel giyinmek tuhaf geliyor bana ya puffff😒
Drkgrss Kbrbydk öf işte aynı ben ,bende bulamıyorum ya güzel giyinmek değil de şık ve rahat olacak pijama gibi😊
tellibaykus Drkgrss vall altı Şişhane üstü tophane derler ya o biçimim😂😂😂😂 taşlı gösterişli eşofman takımları falan oluyor onlardan alabilirsin
Dragon2018 Drkgrss eşim gelene kadar nine gibi gezerim eşim gelmeden bir saat önce düşümü alır saçlarımı yaapr makyaj uygun görürsem yaparım güzel kıyafetlerini giymeye özel gosteririm tabi bazen olmuyor çünkü artık neredeyse iki bebekli sayılırım
MisSaLyaa Drkgrss vala pijama ile geziyorum gun boyu baska biseyle asla rahat edemiyorum disa cikarken bile pijamami hic cikarasim gelmiyor pijamalarim bana huzur veriyor 😂
Eminos Drkgrss pijamayla evin icinde dolasmayi hic sevmem yemek yapsan koku siner kirlenir o pijamajla geri yataga girmem ben sabah kalkinca mutlaka degistiririm uzerimi etek tsort elbise pantolon ne giyeceksem artik
HonKiPonKiDoNiNo Ben yatak kiyafetiyle asla durmam, uyandigim an ilk isim uzerimi degisirim, yazin ev elbiselerim var kisinda tayt uzerine penye,sweat tunik giyerim cok kar kis icinde ayicikli polar takimlarim var🙈 Drkgrss