Glll44 Drkgrss genel erkeklerin hepsi yani biz kadınlara ne oluyosa kendimizi kasıyoruz 😂 ugras dur isin yoksa bakımla
cerennaslann Drkgrss pijamayı uyanır uyanmaz cıkartırım yoksa tüm gün o uyku hali geçmiyor.Şort,tayt,elbise,eşofman,şort tayt,spor etek,tişört.Hem kendimi daha iyi hissediyorum hem çok daha enerjik oluyorum tavsiye ederim🧚♀️
Drkgrss Minikbirkalp ay evetttt şöyle bi 6. Aydan sonrasını istiyorum 😂🙈🙈 bana baksın gülsün , sevdiğimi okşadığımı anlasınnn. Ne zaman gelcek o günler yaaa🐥🐥
Deletedmom513 asla pijama ile durmam ben kendime gelmek için kedimi toparlarım kalkar kalkmaz genelde tayt tişört spor atlet kışında sweat üstüne yazın tayt yerine şort genelde öyledir eşimin sevmesine gerek yok ben öyle seviyorum ve rahat ediyorum hep spor hemde güzel şeyler alıyorum biri geleceği zaman çıkarmam gerekmiyor . 😅
tugceo92 Drkgrss valla kışın bende pijama takiliyorum hep canim oyle rahat ediyorum cunku evin icinde. En kotu tayt tshirt giyerim yani otesi yok :)))
Perilla Drkgrss Ben yazin surekli askili kisa şort mini askili elbise .Misafir gelcekse tabi tayt uzerine uzun tşortler.Kişinda tayt uzerine büstiyer şort askili evin sicakligina gore.Gece uşursem giyerim pijamalarimi badimi
littleprincemom Drkgrss hahah aynen ozel gunlerde falan misafir geleceği zaman simdi virus de var zaten gelen giden de yok 😂 ise gitmesem yapisir herhalde ustume pijamalar cocuk var bende bi tanede hic rahat edemem kotla elbise ile falan ya esofman tarzi seyler olacak ya pijama hahahah
Deletedmom513 Drkgrss trendyolda lc waikiki defacto felan :) güvenilir bikaç tane de Instagram butikleri vardı isimlerini bilemicem uzun zamandır türkiyede değilim ama hep bunlardan alırdım kızımada lcwden defactodan hep alırdım hatta lcwda anne kız anne oğul aile kombinleride oluyor spor tarza çok tatlılar bence