Mnli Drkgrss pijama pijama pijama 😂 ama bu ara eşofmana sardım eşofman üstü düz basic tshrt tayt da çok giyiyorum bol tshrt ve biker taytlar hoşuma gidiyor ama tayt sevmiyorsanız bu sezon eşofman da çok moda. Yazın da çok tulum giydim defactodan almıştım uygun fiyatlı da oluyor lcw defacto tiril tiril ve şık
Limonkizvera Dmt-01 benmde hiç sevmedigim şeydir dışardan gelir gelemz mutlaka üstümü değiştiririm banada çok yanls geliyor dışarıda dolasilan kıyafetlerle evde dolaşmak steril açısından yani yoksa evde temz bir şekilde giyilebilir
Ygtek Drkgrss Ben hiç pijama giymiyorum😂 Tayt askılı yada şort askılı giyerim. Yada dar bi eşofman altım var onu giyerim. Sacımı yaparım hafifte makyaj yaparım hergün😂
Glll44 Drkgrss genel erkeklerin hepsi yani biz kadınlara ne oluyosa kendimizi kasıyoruz 😂 ugras dur isin yoksa bakımla
cerennaslann Drkgrss pijamayı uyanır uyanmaz cıkartırım yoksa tüm gün o uyku hali geçmiyor.Şort,tayt,elbise,eşofman,şort tayt,spor etek,tişört.Hem kendimi daha iyi hissediyorum hem çok daha enerjik oluyorum tavsiye ederim🧚♀️
Drkgrss Minikbirkalp ay evetttt şöyle bi 6. Aydan sonrasını istiyorum 😂🙈🙈 bana baksın gülsün , sevdiğimi okşadığımı anlasınnn. Ne zaman gelcek o günler yaaa🐥🐥
Deletedmom513 asla pijama ile durmam ben kendime gelmek için kedimi toparlarım kalkar kalkmaz genelde tayt tişört spor atlet kışında sweat üstüne yazın tayt yerine şort genelde öyledir eşimin sevmesine gerek yok ben öyle seviyorum ve rahat ediyorum hep spor hemde güzel şeyler alıyorum biri geleceği zaman çıkarmam gerekmiyor . 😅