Makgokk Bende 190 tl ye aldım dönende ıçıklı yukarı ışık veriyor yıldızlar eşliğinde. 3 tane müzik bölümü var doğa sesi normal uyku müziği bide anne karnı sesi . Uzaktan kumandası da var. Daha alalı 10 gün oldu bebeğim beşikte yatmak istemiyor belki dönenceler sayesinde yatar diye aldım ama Yanımda yatmaya alıştı. O yüzden satmak istiyorum. Daha 10 günlük tertemiz .
Makgokk MasalEceninAnnesi fisher price . Ama bu markanın bir sürü çeşit dönencesi var ben size resim atayım isterseniz. 150 tl ye verebilirm. 190a aldım hiç kullanmadık.
Arven10 Hediye vereceğim ama nasıl yapalım söylediğim gibi gerçekten kullanacak birine gitsin ışıklı süslü değil ama Soft pratik müzikli bir dönence pinardiken İnstagram hesabım oradan haberleşelim isterseniz dilarammm Bulut_pelin @Saadetbelcim
Zeratinannesi Mila01 100 tl yaparsan alırım canım çünkü hem kargo hemde para gönderme kesintisi falan oluyor
Mila01 Zeratinannesi UZGUNUM SUANKI FIYATI 220 tl ZATEN ESIM KABUL ETMEZ IHTIYACIM YOK COK SUKUR SATMAYA SADECE BOSUNA DURMASIN DIYE SATIYORUM DAHA UYGUNA BULURSAN ALABILIRSIN CANIM NASIL DERSEN
Beyzalina Benim elimde de var fisher price dönence mutlu düşler eksiksiz tam. aldık ama kullanamadık 120 tl :) iletişim @Beyzaozkullukk