AsilDorukAnnesi MirAlimm bondigo rüya arkadaşlarım var yeşil rengi. Bebeğim 2.5 aylık ilgisini çekmedi en fazla 2 kere 5-10 dk açtım. 50 tlye satabilirim
Arven10 MirAlimm hediye verebilirim baby fehn in dönencesi var isterseniz bizim kız dönence sevmedi müzikli soft renklerde ama ışığı yok
Mila01 MirAlimm BEN SATABILIRIM 3 ay oldu alalı besıgımıze buyuk gelıyor e bebekden aldım pıllerı bıle duruyr sorunu yok pes ettm soktum besıgın ıcınde duruyr buyo geldgı ıcın tam oturmuyrdu
Gecesmom MirAlimm bende chicco büyülü yıldızlar dönence var. Bir iki kere ilgisini çekecek mi diye baktık ama yok çekmeyince aynen kutusuna koydum satmak için yükşeyecektim. Etiketi bile üzerinde
AsilDorukAnnesi Busraa ben park yatak kullanıyorum rast gele almıştım valla bilmiyorum nasıl ayırt ediliyo hiç 😳
Mila01 KIZLAR KUTLU DÜŞLER DÖNENCE SATIYORUM BESIGIMIZE BUYUK GELIYOR E BEBEKDEN ALDIM 3 AY OLDU CIDDI ALICI VARSA YAZAIN BANA
Makgokk Bende 190 tl ye aldım dönende ıçıklı yukarı ışık veriyor yıldızlar eşliğinde. 3 tane müzik bölümü var doğa sesi normal uyku müziği bide anne karnı sesi . Uzaktan kumandası da var. Daha alalı 10 gün oldu bebeğim beşikte yatmak istemiyor belki dönenceler sayesinde yatar diye aldım ama Yanımda yatmaya alıştı. O yüzden satmak istiyorum. Daha 10 günlük tertemiz .