Maviay Şuan seninle konuşmaya okadar ihtiyacım vardı araştırken denk geldim aynı durumu yaşıyorum şuanda bebeğim pazar günü aniden ateşlendi gece acile gittim boğazları ve grip üstüne diş denilde antibiyoik verdiler eve geldim salı gecesine kadar ateşi 37.7 nin altına düşmedi gece 39.9 olunca acile koştuk yine 3 gün boyunca düşmediğini söyleyince kana bakalım idrar birde karaciğer filmmi dedi kanda enfeksiyon çok az başka birşey çıkmadı filmde balgam azbirşey gözüküyo dedi idrar dedi biraz durdu kas enzimi fazla 8 aya göre dedi ne demek ben bilmiyorm dedim kas hastalığı gibi ama korkma çok düşül dedi öyle deyince biamda ağlamaya başladım sabahdan beride ağlıyorum sağlı ocağı doktorumuzla konuştuk hasa olduğunu için direnci olmadığı için o şekilde çıkmıştır biryere vurup morarmada yada yüzmeden sonra bile yüksek çıkabilir dedi 3 gün sonra yine çağırdılar kontrol için size sormak istediğim yavrunuz şuan nasıl o süreçlri nasıl atlattınız. Bebeğim 8ay7 günlük doğduğundan beri kafasını tutar yüz üstü yattığında sağ sola çevirirdi ilk 2 haftalıktı ayaklarını sert basardı 3 4 ayında sağ sol dönmeye 5 ayında tam dönmeye (yüzüstünden sırt üstüne) başladı 5.5 6 ay gibi emekleyeme başladı Hiç destekli oturtmadım kendiliğinden emekler emekler otururdu dengesinide korurdu şimdi koltuk sıralıyo dikilip bi 20 25 yaniye durabilio ama adım atmıyo henüz erken biliyorum bunlara rağmen kas hastalığı OLABİLİR dedi. Nolur bana o anki rahatsızlığından o şekilde çıkmış şuan bir sorun yok deyin nasıl geçicek 3 gün deyip deyip kendimi yiyorum 🤦