Kvk Maviay benim bebegim erkek 10 aylık emekleme yüzüstü durma yok hareketleri akranlarına göre geride önce cocuk dok gittim ck alt ast yüksek nörolojiye yönlendirdi nöroloji dok muayane etti tembellik gibi de duruyor dedi ama değerler neden yğksek araştırılcak dedi izmirde gen testi verdik bir hafta oluyor sonucları beklicez sonuç olmadan kimse bişey söyleyemiyor inşallah sonuçlar temiz gelir
Maviay Kvk Anladım canim. InsaAllah temiz cikar sonuclariniz, Rabbim kimseyi korktuguna ugratmasin yavrularimizi bize bagislasin insaAllah.
Kvk Maviay Maviay cocugunuz nasıl iyimi peki durumu nedir şuanda değerleri yüksek galiba ama bi sebebi yokmu ne diyor doktor
Maviay Kvk Gayet iyi hiç bir sıkıntısı yok çok şükür ama değerleri hala yüksek doktorlarda anlam veremiyor takip edeceğiz diyor.
Hbt Benim kızım 7,5 aylık ve bizimkide çok değeri yuksel 320 civarında çok moralim bozuk.birde biz epilepsi hastasıyız kullandığı iki tane ağır ilaç var ondan mı bilmiyorum desteksi oturamiyor hala
BARANN24 Hbt öncelikle geçmiş olsun epilepsi de nöbet geçirdiği zmanlar degerler yüksel sonuçta beyin elektriklenme oluyor. Önemli bisey degil. Peki nöbet geçirdi mi yakin zmanda ?
BARANN24 Maviay Kvk Kvk MERHABA bizimde ck yüksek 223 cıktı doktor behçet uz hastanesine götürüyoruz acaba sonuç ne cıktı?
Maviay BARANN24 Bizim degere gore cok cok düşük degeriniz bizim en son 2000 lerdeydi. Cok şükür bir sorun çıkmadı ama hala değer yüksek olduğu için kontrollerimiz devam ediyor. Son zamanlarda bebeğinize kullandığınız ilaç var mıydı? Yada emziriyorsaniz süt artirici bitki cayları falan iciyor musunuz?
BARANN24 Maviay 20 gün önce de b12 iğnesi yapmıştık kan için demir ilaci ve d vitamin ilaci kullanıyorum bitki çayları kullanmadim .evet doktor dedi bişey yok dedi ama yinede nörolojiye yönlendirdi ve 1 ay sonra kontrol getir dedi
Asl90 NefesBilgem canım ilaçlar sebep oluyor doktor doğru söylemiş. Siz hiç kullanmamışsınız bebeğiniz küçük yüksek çıkması biraz normal kabulediliyor. Yetişkinler gibi düşünülmüyor tek başına enzimlern yüksek çıkması bi anlam ifade etmiyor. Merak etmeyin yakında toparlar. Benim çevremdede vardı sadce değeri yüksek olup diğer testler normal olan sonradan düzeldi. Ek gıdaya geçince enginar yedirin iyi gelir. Tabi arada takibe devam edersiniz geçmiş olsun
BARANN24 Asl90 cok teşekkür ederim ALLAH riza olsun yinede insan acaba mi ?diyor instagramda hep sma li bebekleri görüyorum hep kahroluyorum.
NefesBilgem Asl90 Merhabalar. Benim kızım artık 13 aylık oldu ve çok şükür dediğiniz gibi ek gıda döneminden sonra her şeyi kendiliğinden düzene girdi. Ben sadece yoğurdunu 3 litre inek 2 litre manda sütü ile karıştırıp mayaladım. Doktorumuz tavsiye etmişti.
Maviay BARANN24 b12 den dolayidir. Çünkü bizim değerler 2000 lerdeydi ilk baslarda daha sonra düşüş oldu. B12 eksikligi vardı bizde de igne kullandik 8 hafta. Noroloji doktoru degeri yüksek çıkar biraz zaman gecsin oyle bakalim tekrar ck dedi ilac kullandigimiz icin bakilmadi. Yani b12 igne kas içine uygulandigi için etkiliyor içini ferah tut Allah’in izniyle birsey cikmaz insaAllah.
Hbt BARANN24 teşekkür ederim. Nöbeti olmuyor ilac kullandığımız için ama ilaçlar kaslarını zayiflatiyor yawrum un. Sarhoş gibi oluyor bazen.Bende bu ck değerine çok takıldım nöroloji prof doktorumuz 2 ay sonra tekrar bakalım dedi ama pek onemsemedi.ben çok takıyorum iki doktorumuz var diğeri e gidip görüş alacağız bakalım ne diyecek.
BARANN24 Hbt ayni bende öyleyim çok takıyorum hatta şimdi ağlıyorum eşim kızdı bisey i yok diye doktorda dedi önemli değil dedi ama yinde insan acaba mi?diyor pazertesi nöroloji gidecegiz.