Esra1986 Bizde 14 ayligiz siralio tek el yuruo koltukdan bana kadar yuruo ama boslukda yuruyemio korkuo o korkuyu nasıl yenmeliyiz bilemiyorum. birazda kilo var o mu etkilio acaba😖
Boncukspor Ervaereli11 kendine guvenmiyor olabilir. Sizde biraz panikseniz korkmuş olabilir. Bu bir tahmin.. benimde oğlum 16 aylık 76 cm 9 kilo. Üç aydır yürüyor, kendisine güven kazanınca başladı epey adimlama çalışmıştı öncesinde aylarca
Kbrakurt Ervaereli11 inanın bilmiyorum. Ben biberonla veriyorum bazen bardakla veriyorum. Seviyor. Başından beri muzlu olanı kullanıyoruz biz.
Srplsrpl Ervaereli11 aynı sorun bende de var tutunarak yürüyor. Ama ellerini bırakıp 5-6 adım atıp düşüyor. Bide ayaklarını yan açarak yürüyor. Topuklarını içeri basıyor. Çocuk doktoru tamamen yürümeye başlasın ozaman ortopedi doktoruna götürürsün dedi.
reyhann51 benim kizim 22 aylik tutunarak kalkiyo 5 6 adim atiuo düşüyor korkuyor hersey cok guzel ama cesaret edemiyo yürümeye insallh yürür biranönce
Yepisyenianne Ervaereli11 oğlumda alerjiden dolayı gelişim geriliği oldu. Sıvı mama başladık. İnanın çok etkili. Çocuk bir ayda boyu 3 cm uzadı. Zihnen bile gelişti. Eskiden sürekli düşerdi şimdi ayağı takılmadıkça düşmüyor bile.
Mom9 Ervaereli11 kapalı paket sütle doktorun verdiği bir olur mu hiç? Gelişimi ilerlesin diye kullanılıyor aksatmadan kullanmalısınız