Ervaereli11 Doktora gittim bugün kızım 16 aylık yürümüyor doktor fortinu Multi fiber içir dedi ne alaka sizce alakası varmı normalde pınar ballı devam sütü veriorm sizce hangisi daha iyi 🤔kızım 10 kilo 80 cm gelisimimi acaba geride
Liman Ervaereli11 tutunarak ne kadar sürede ayakta durabiliyor kilosuna gelirsek normal aslında 1 yaşından sonra duruyor kilo alımı belli bir süreden sonra hızlanıyor iştah açılıyor kiloyu dert etmeyin
Morkekik Ervaereli11 Kilo çok sıkıntı değil. Arkadaşımın oğlu 1 yaşında 9 kilo ama 11 aylıkken yürüdü. Siz hangi doktora gittiniz. Cocuk doktoruna mı ? Eğer öyleyse birde fizyoterapistle görüşün bence.
GoGirl Ervaereli11 kilo onemli degil gelisimde boy ölçü aliniyor.pinar balli sutle digeri farklidir daha cok vitamin iceriyordur diye düşünüyorum yurume konusunda nöroloji fizyoterapist bir gosterin derim eger siralamiyorsa ayakta duramiyorsa yoksa 18 aya kdr normal diyorlar
Kbrakurt Ervaereli11 ben bebeğime bir kaç aydır kullanıyorum. Gelişim geriliği açısından. Bazı rahatsizliklarimiz var ek gidamiz çok iyi değil o yüzden. 24 aylık 10 kilo 86 cm şuan. Gelişim geriliği için kullanıyoruz biz. Bir zararı olmadı ileriye dönükte olmaz insallah. Ben hemşireyim baya da araştırarak tereddüt ederek başladım. Rabbim yanıltmasın hepimizin evlatlarını korusun inşallah.