Ferdar Sezenkumsal92 uyuyirsa merak etmeyin daha chok yeni anliyorum sizi😍kafasini yuksekte tutun bisey olmaz inshaAllah.bu aradagozunuz aydin😍🌹
Sezenkumsal92 Ferdar saol cnm Allah razi olsun tesekur ederim aynen hem yeni hemde ilk tecrubesizlik iste
elifzeze Sezenkumsal92 buyukler icin olmaz da yarin eczaneden vicks babyrub var alip bebegin ayaklarinin altina gogsune ve sirtina surebilirsiniz
Sezenkumsal92 elifzeze tamam yada coldmiksmi ne adini tam bilmiyoem bebeklerin yakasina damlatiliyor. Ondan mi alsamm
Balcocuk2 elifzeze bebeği çok küçük böyle birler önermeniz doğru değil benekler için olan da 6. Aydan sonra kullanılıyor allah korusun birler olsa vebali büyük
elifzeze Sezenkumsal92 onu hic kullanmadim bilmiyorum ama ben vicks babyrub aldim kizimin genzi hiriltili dogdugundan beri çoğunlukla ayaklarinin altina göğsüne sirtina surdum duzeldi hirilti oldukca suruyorum
Saglamzehra90 Sezenkumsal92 reflu de öksürük ve tıkanıklık yapiyor csnim istersen bi doktoruna danış😐
Duygusarp Denediğim icin bilgi vermek istedim . Bebek vicks i 6 aydan sonra yazıyor bilginiz olsun. Bende aldiğimda eczacı bisi solemedi bende bebek için diye hiç okumamıştım sürdüm ve alerji yaptı bebeğime herkes te aynı reaksiyonu vermeyebilir ama kutuda +6 yazıyor.
MihmininAnnesi Bizde serum u uygularken doktor göstermişti başı öne doğru eğik olacak burnuna sıktıktan sonra sırtına vurun
Sezenkumsal92 MihmininAnnesi aynen yan yatirdm sktim hemen ters cevirdim sirtina vurdum ama nerde yanlis yaptm bilmiyorm
Ebrcrkc Ay tam da ben soracaktım şuan uyuyamiyo bebeğim burnu genzi hir hir.ne yapabilirim kızlar ?biz tek kullanımlık deniz sularından var onları sıkıyorum ama açılmadı
Arenbebek Canim reflu o hirlamanin sebebi . Sanki bogazinda balgam varmis gibi oyle tarif edeyim sanki cigerlerinde sorun varmis gibi bi hirilti . Benim bebostede vardi 16 gunluktu ozaman doktora goturdum reflu dedi o yapiyormus .doktorum ; Hep kafasi yuksekte olucak dedi altini acarken bile Emzirirken oturur pozisyonda olucak hafif asla yatrak emzirme dedi cunku biz nasil yatarak yemek yiyemiyorsak onlarda ayni sekil dedi Ve en onemlisi emzirdikten sonra kucaginda 20 dk tut dedi midenin ogutmesi icin hemde gazi olmamasi icin . Dene inan en fazla 2 gunde o hirlama geciyor ... burnunu surekli trmizle doktorum bana her iki burnada 2 saatte bir 6 7 damla sikabilirsin dedi tazzikli bir sekilde yavas damlatmanin hicbir etkisi olmaz acmaz burnu demisti . Uzun oldu bilgimi sizlerlede paylasmak istedimm hepimiz tedirgin oluyoruz yardimci olduysam ne mutlu 💕
Sezenkumsal92 Arenbebek Allah razi olsun yastik kullanmaya basladim ama alt degisirken falan dikkat edmedim bndan snra hep dikkat ederim cnm
Deryasert Sezenkumsal92 Sezenkumsal92 14 gnlk bebeğe 1 ml yarım şar yarım şar deliklere 2,5 çok fazla zatüre baslangıc sebebyle yattık biz orda yarım ml sıkıyorlar her 3 saatte bir