Sezenkumsal92 Hiril hiril eddim iyce bebeyi ya kesle hic uygulamasatdim yarin bnyo yptirsam gcermi ki szce
Deryasert Sezenkumsal92 Sezenkumsal92 14 gnlk bebeğe 1 ml yarım şar yarım şar deliklere 2,5 çok fazla zatüre baslangıc sebebyle yattık biz orda yarım ml sıkıyorlar her 3 saatte bir
Sezenkumsal92 Deryasert 2ml alip 1 ml 1 ml olarak sktm ama cocuk hiril hiril oksuruyor cocugu naptim ya
Balcocuk2 elifzeze bebeği çok küçük böyle birler önermeniz doğru değil benekler için olan da 6. Aydan sonra kullanılıyor allah korusun birler olsa vebali büyük
Sibell Sezenkumsal92 vicks baby rup almayın lütfen yurtdisinda bi anne bebeğini kaybetmişti bu yüzden. Belki yanlış kullandı falan ama 6 aydan önce zaten kullanılmıyor lütfen kullanmayın. Baktınız olmuyo bi doktoruna götürün derim.🤗
Mrymrn Sezenkumsal92 once sıkıyorsunuz bebeginiz sırt ustu yatarken hmn arkasindan oturdur gibi yapıp akmasını sağlıyorsunuz hastanede bu sekil yaptilar bebeğimi
Sezenkumsal92 Mrymrn bnde yan yatiriyorm skiyorum o birazini cikario snra bn temizliyorum ama genzi acilmiyor burnu temiz cocuk uyurken bile rahstsiz olup uyanio