Sezenkumsal92 Kizlar ben bunu beceremedim bebegimin daha da hiriltisi artti genizde kaldi sanki napicam ya
elifzeze Sezenkumsal92 siringa komple serum fizyolojik olacak az birsey degil mesela siringaniz 5 cc ise 2.5 cc birine 2.5 cc birine biraz biraz sıkın
Saglamzehra90 Sezenkumsal92 reflu de öksürük ve tıkanıklık yapiyor csnim istersen bi doktoruna danış😐
Sibell Sezenkumsal92 vicks baby rup almayın lütfen yurtdisinda bi anne bebeğini kaybetmişti bu yüzden. Belki yanlış kullandı falan ama 6 aydan önce zaten kullanılmıyor lütfen kullanmayın. Baktınız olmuyo bi doktoruna götürün derim.🤗
Deryasert Sezenkumsal92 Sezenkumsal92 14 gnlk bebeğe 1 ml yarım şar yarım şar deliklere 2,5 çok fazla zatüre baslangıc sebebyle yattık biz orda yarım ml sıkıyorlar her 3 saatte bir
Sezenkumsal92 elifzeze 2ml cektim siringaya 1ml birine 1 ml birine az mi yeniden. Yapsam mi burnuna zarar verirmiyim ki
elifzeze Sezenkumsal92 vermezsiniz ama bebek daha kucukmus 14 gunlukmus suan duzelmedi mi hala acaba rahat bi sekilde uyuyorsa birakin oyle uyusun anne yuregi dayanamiyor haliyle ama uyuyorsa uyusun 😊
Ferdar ben hergece once bakiyorun ici doluysa her delige birer damla dokup islatiyorum sonra shiringa ile chekiyorum ichindekileri chok yardimci pluyor.deniyin isterseniz.
Sezenkumsal92 Ferdar burnunda bisi gozukmuyor ama hep nefesi takilio hir hor ediodu bnde yapim dedim beceremedim daha kotu eddim
Sezenkumsal92 elifzeze buyukler icin vazgectim ondan basina sogan kestim oda aciyormus nefesi inslh ise yarar da acar
Ferdar Sezenkumsal92 uyuyirsa merak etmeyin daha chok yeni anliyorum sizi😍kafasini yuksekte tutun bisey olmaz inshaAllah.bu aradagozunuz aydin😍🌹
elifzeze Sezenkumsal92 buyukler icin olmaz da yarin eczaneden vicks babyrub var alip bebegin ayaklarinin altina gogsune ve sirtina surebilirsiniz