Zalimsin Sare1 18 aylık olacak kızım 16 dışı var aslında tam dış zamanı hem köpek dişler cikiyo hem arka azilar ara sıra şişip kaşınıyor ama gündüz üç saat uyuduğu için gece uyaniyo olabilir belki benim kizim da uykusunu almış gibi uyaniyo zor uyutuyorum bu ara normalde böyle değildi
Sare1 Zalimsin Yani ön tarafta diş çıkıcak boşluk yok şuanda ama arkalarıda bir ara kontrol edeyim belkide diştir ozmaan 🤔
Eminos Sare1 1 ay once gece beslenmesini kestik uyumadan 1 saat yarim saat once sehriye corbasi içiriyorum onu seviyor cunku emerek de uyuyor gece besleniyor mu bebeginiz
Eminos Sare1 konustum ben artik gece sut icmek yok sut evine gitmis uyumus dedim bende senin yaninda yatiyorum dedim ilk gece yattim sonraki gecede yattim uyandigimda su verdim elh alisti
Sare1 Emineduha Bu geç yatırma olayına takılanlar oldu ama yine tekrarlıyayım ben bir süre sadece denedim aynı sonucu alınca tekrar 10da uyutmaya devam ettim. Öğle uykusu 1-2 de olduğu için gece uykusuna da 8-9da uyumuyor o yüzden 10da uyuyor. 8-9da uyutmayıda denedim busefer gece 2-3de uyanıp oturuyodu 2 saat.
Sare1 Zalimsin 4 tane var yani bilmiyorum ağzınada baktırmıyor ki yanlarından mı patlıycak diye bakayım
Ozlemm16 Sare1 kızımın da öyle 4azı çıkardı 4 köpek dişini aynı anda çıkarıyor şu an eli sürekli ağzında damakları kaşınıyor
Tugbaabut Sare1 aynı durum bizde de var 1,5 yaşında ve her gece sürekli uyaniyo kesintisiz uyuduğunu hiç görmedim. sürekli emiyo yapışık ikiz gibiyiz artık. bence emzirmeyi kestikten sonra uyanmayacaklar şimdi emmek için uyanıyorlar.
Sare1 Tugbaabut ama gğndğz bu kadar sık emmiyor gece nrden sık emmek istemesini anlayamıyorum çözğmde olamıyorum :/
Mom4775 Sare1 tabi. Kocaman olmuş artık. Ben 6.5 ayda kestim. Şu an 17 aylık. Gece mememiz yok. Sallamayı da 11. ayda kestim. Desteksiz uyuduğundan beri daha kaliteli uyuyor 🙏🏼
Sare1 Mom4775 Yani 2 yaşına kadar emzirmekte istiyorum aslında o yğzden kesmeyi düşünmüyorum. Uyuma şekli olarak uyku arkadaşlarıda var onlarla uyuması için de denedm uyumadı ağlıyor çok zorlaniyor diye kıyamayıpsallıyodum.