Sare1 minnakbaby Tek zamanlı uyuduğu için gündğz uykusunj iyi buluyorum onda düzenleme yapmak istemiyorum. Evet beraber uyumaya alıştığı için böyle
Sare1 NehirAsel Yani doktor diş demişti bize ama arayarak derdimi anlattım oda ona bağlamıştı pandemiden dolayı götürmedm
Sare1 Mom4775 Yani 2 yaşına kadar emzirmekte istiyorum aslında o yğzden kesmeyi düşünmüyorum. Uyuma şekli olarak uyku arkadaşlarıda var onlarla uyuması için de denedm uyumadı ağlıyor çok zorlaniyor diye kıyamayıpsallıyodum.
Mom4775 Sare1 bende emziriyorum yahu gündüzleri istediği kadar emiyor. Ama gece emmesinin şu an ona bir faydası yok. Uyku da beslenme kadar önemli emin olun.
Sare1 Mom4775 Önemli olduğu için çareler arıyorum sürekli bişeyler deniyorum. Gündüzleri çok emmiyor 3kere felandir emmesi.
Arinyalin Sare1 benimde oglum oyle 2 yasini 2 ay gecti hala oyle demir eksikligi uyku problemi yaratiyormus ben kan tahlili yaptirdim cikti simdi surup kullaniyoruz ama uykular haram bide 3 aylik bebegim var evde yasayan oluyum resmen
Sare1 Arinyalin Hım doktora bir danışayım bu konuyu eğer tahlil yaptır derse bende yaptırırım en yakın zamanda