irmc Pamukprensveannesi benimde ilk yaptığım yoğurtlar öyleydi yapa yapa taş gibi kıvamı tutturdum sizde tutturursunuz mayaladıktan sonra kavanoza yapıyorsanız kapağını kapamayın üstüne bir delikli süzgeç koyun sonra örtün güzelce sarın 6 saat hiç açmayın
Pamukprensveannesi irmc teşekkür ederim ben kapatmıştım ağzını birde çok iyi sarmadım ondan da olabilir mi
irmc Pamukprensveannesi olabilir maya hazır olduğu için de olabilir ama sıkıntı olmaz ilkini hazır maya ile yapın sonra zaten yoğurdunuz olacağı için sorun olmaz yaptığınız yoğurdu kullanırsınız maya olarak
Morcivert061 Pamukprensveannesi yok canim hiç bi problem yasamadık doğadan die bi marka vardı proniyotik yogurt mayası yazıyordu üstünde onu kullanıyordum. Kızım severek yiyprdu hiç problem yasamadık
irmc Pamukprensveannesi 6 saatin sonunda açınca kapaklarını kapatıp buz dolabına koyun orada da biraz dinlensin daha da güzel olur 👍
Bulutbey Pamukprensveannesi canım ben çiğ süt alıyorum. Onu satan yer küçük kaplarda yoğurt veriyor mayalamak için. Sizin aldığınız yerde de vardır belki.
Mervecrinsu Bi ara bende kayınvalidemin komşusunun ineği var süt aldı eşim yaptık sünük oldu herkesin öyle olmuş o ara İnek kuruya alınmış gebeymiş süt bozuksa sünük oluyor sanırım
Balli_pastamm_ Pamukprensveannesi Bir kere de benim çaldığım yoğurt öyle oldu Hazır süt değildi ama,mayaladigim yoğurt hazırdı Sütten mi,yoğurttan mi bilemedim bende Sanırım yoğurttan di cünku her zaman aldığım sütle yapmıştım.
Pamukprensveannesi Balli_pastamm_ ben ilkkez aldım ve yaptım hiç bir bilgim yok canım tüketince problem yaşadınız mı peki