Pamukprensveannesi Selam hanimlar ilkkez mayaladim tadı felan cok güzel ama sünüyor. Mayalama işlemini parmağımı 10 saniye bekleterek gerceklestirdim. Nerde hata yaptım acaba. Teşekkürler
Sema06 Pamukprensveannesi hazır yoğurt la yaptıysanız ondan tanıdığınız birinden alın bir kereliğine daha sonrada kendi yaptığınızdan sürekli bitmeden ayırıp öyle mayalayin
irmc Pamukprensveannesi benimde ilk yaptığım yoğurtlar öyleydi yapa yapa taş gibi kıvamı tutturdum sizde tutturursunuz mayaladıktan sonra kavanoza yapıyorsanız kapağını kapamayın üstüne bir delikli süzgeç koyun sonra örtün güzelce sarın 6 saat hiç açmayın
Pamukprensveannesi Mammyofsea maya hazır evet çevremde ev yoğurdu alacak kimsem yoktu ama süt hazır değil
Morcivert061 Pamukprensveannesi bende hazır mayadan yaptığımda benimde öyle olmustu tadı cok iyiydi ama puding gibi cıvıktı
Pamukprensveannesi Blackbaby hazır yoğurt değil maya hazır hep baktım ama 10 saniye içinde yanmazsa parmak mayalayın yazıyordu öyle yapmıştım :(
Morcivert061 Pamukprensveannesi yok canim hiç bi problem yasamadık doğadan die bi marka vardı proniyotik yogurt mayası yazıyordu üstünde onu kullanıyordum. Kızım severek yiyprdu hiç problem yasamadık
Pamukprensveannesi irmc teşekkür ederim ben kapatmıştım ağzını birde çok iyi sarmadım ondan da olabilir mi
irmc Pamukprensveannesi olabilir maya hazır olduğu için de olabilir ama sıkıntı olmaz ilkini hazır maya ile yapın sonra zaten yoğurdunuz olacağı için sorun olmaz yaptığınız yoğurdu kullanırsınız maya olarak
irmc Pamukprensveannesi 6 saatin sonunda açınca kapaklarını kapatıp buz dolabına koyun orada da biraz dinlensin daha da güzel olur 👍