tugbamomy Waffle Ben de azalmasını bekliyorum. Hatta emmesi hoşuma bile gidiyor ellerine bakıp ağzına sokuyor 😂
BrcnBlgn tugbamomy Benm kardesim bas parmagini acaip emerdi suan 25 yasinda bas parmagi dier parmagindan farkli bizzat emilmis gbi duruo ve ince
tugbamomy mirayyy20-20 Emzik denedim ama tutmuyor öğürüyor. Kesik uçlu dediğiniz hangisi oluyor damaklı değilde diğerleri mi hiç bilgim yok 🤭 aşırı bir ağlama krizleri yaşamıyoruz şuanda ama elini komple sokuyordu şuan parmağa geçtik boş kaldıkça emiyor
Pnr22 tugbamomy aynı durumdayiz ve gayet normal bı durum benim kızım elini kapayıp üzerini emmeye çalışıyor 😂
Cihangiriinannesii tugbamomy Ellerini keşfediyor zamanla bırakıyorlar çok nadir 6 7 yaşına kadar emipte inceltenler oluyormuş
Boncugumm tugbamomy desteksiz değil tabi ki hamakda sallanarak uyuyor çok erken başladı emmeye bırakacağa da benzemiyor insan tedirgin oluyor o yüzden canım
tugbamomy asz Maşşallah çocuklarınızaa🎈 evet ayak aşamasını iple çekiyorum bence çok tatlı oluyorlar vee o kadar uzun süre umarım emmez
Duriko tugbamomy benim kızımda o aylarda çok emerdi sonra kendi kendine bıraktı şuan 10 aylık hiç öyle bişey yapmıyo👍
acimavi tugbamomy hiç duymadım🙄 ne kadar engel olmak istesek de keşfetme döneminde fazla engel olamayız bence, ki genelde doktorlar da keşfetmelerine izin verin diyorlar. Ha alışkanlık yapar, sürekli emmeye başlar, sonra parmak incelirse orasını bilemem😅
tugbamomy acimavi Ben de öyle düşünüyorum ve tabiki engellemiyorum zaten saçma ve komik geldi hem annemin hem kayınvalidemiin aynı şeyi demesin😅
Anneciikk tugbamomy benim ogljm da bes ay civari basladi huzuandiginda uykusu geldiginde emiyordu hala emiyor ama uykusu geldigi de ve saaliyarak uyutuyorum. Saallarken uyuyana kadar emiyor suan 9 aylik ve cok uzuluyorum.. eldiven kullan bence bir sekilde biraksin 😔
tugbamomy Anneciikk Daha küçük olduğu ve ne kadar süreceğini bilmediğim için engellemek istemiyorum şuan. İlerleyen zamanlarda duruma göre artık