Mavi19 5 aylik oğlum var hergin yıkıyorum ama elleri ve ayakları çok terliyor corap giydirmiyorum baya kokuyor geçici bi durum mu yoksa hep ter mi kocacak😒
CemreKerem35 Mavi19 5 aylık bebeğin koktuğunu ilk defa duydum . Bir doktora mi sorsanız acaba hormonal bir durumdur belki .
iki_prens_annesi_ Mavi19 sanmam ilerde gecer benim oglumda ara ara terliyor ve teri kokuyor insani bisey sonucta takilmayin bence
MervEslinArden Mavi19 boynunun altı kokuyor benim mercimeğin asla geçsin istemiyorum o koku beni benden alıyor
Mavi19 Tosbigim kokuyor valla😊tombul bi bebek zaten şaşırıyorum bende ayaklari da çok terliyor şu gibi sicagida sevmiyor
Tosbigim Mavi19 benimkide sıcağı sevmez ama çorapsız dolandırmam ayağına kıl tüy yapışıyor sevmiyorum
Nilce Benim Kızım şu anda 4 buçuk aylık. İki aylıkken ben de böyle bir koku fark ettim ter kokusu gibi. Sonra belki size saçma gelebilir ama Bir maşrapa içinde çok az tuzu sulandırıp koltuk altlarına kasıklarına boynunun altını banyodayken 5 dakikalığına o tuzlu suyla tuttum çünkü tuzuna etkisinden de korkuyorum okuduğum şeyler gereği ama yapmaktan da kendimi alıkoyamadım. Yıllarca büyüklerin de bir bildiği var diye düşündüm ve yaptım bunu sizinki de nasıl bir etki yapar bilmiyorum ama ben faydasını gördüm. Size yapın demiyorum ama paylaşmak istedim
fatma_86 Nilce kesimlikle katılıyorum.atalarımızın bildiği boşa degıl.Ben tuzlamadım ,hep buyuklerım tuzla yoksa teri kokar demişlerdi inanmamıstım.6aylık olacak cocugum özellikle ayakları, yogun spordan sonra ayakkabısı çıkmıs gıbı kokuo😒
Mavi19 MervEslinArden 😊boynu pisik oluyo diye pisik kremi sürüyorum bol bol o yüzden sudocrem kokuyor😊
Nilce Aysenurkk şuanda 1 yaş 1 Aylık ya dönemseldi yada işe yaradı tekrar duymadım koku. Aralıklı olarak iki kere yaptım
Aysenurkk Nilce anladım çok teşekkür ederim tuzlu suyla o kısımları ovayım uzun uzun yapmaya gerek var mı
Srnsrnsrn Mavi19 benimkininde kokuyor özellikle gıdısı ve ayakları 😂bebeklerin koktuğunu bilmezdim valla kokuyorlarmış
Sofiyovamagamed Ben kirkinindoktuyim azamn yaptim bir az tuz katdim suyuna ve tatdim suyu tuzlu olmusmu yoksa yok yikadikdan donrada sade tuzsuz suylada guzelce sabunladim