Tosbigim Mavi19 benimkide sıcağı sevmez ama çorapsız dolandırmam ayağına kıl tüy yapışıyor sevmiyorum
MervEslinArden Mavi19 boynunun altı kokuyor benim mercimeğin asla geçsin istemiyorum o koku beni benden alıyor
Mavi19 MervEslinArden 😊boynu pisik oluyo diye pisik kremi sürüyorum bol bol o yüzden sudocrem kokuyor😊
Nilce Aysenurkk şuanda 1 yaş 1 Aylık ya dönemseldi yada işe yaradı tekrar duymadım koku. Aralıklı olarak iki kere yaptım
Aysenurkk Nilce anladım çok teşekkür ederim tuzlu suyla o kısımları ovayım uzun uzun yapmaya gerek var mı
fatma_86 Nilce kesimlikle katılıyorum.atalarımızın bildiği boşa degıl.Ben tuzlamadım ,hep buyuklerım tuzla yoksa teri kokar demişlerdi inanmamıstım.6aylık olacak cocugum özellikle ayakları, yogun spordan sonra ayakkabısı çıkmıs gıbı kokuo😒
Srnsrnsrn Mavi19 benimkininde kokuyor özellikle gıdısı ve ayakları 😂bebeklerin koktuğunu bilmezdim valla kokuyorlarmış
Sofiyovamagamed Ben kirkinindoktuyim azamn yaptim bir az tuz katdim suyuna ve tatdim suyu tuzlu olmusmu yoksa yok yikadikdan donrada sade tuzsuz suylada guzelce sabunladim