BusbusveHashas Altntaskadrye hayırla büyüt kuzum ❤️ Kakalanan zıbını bekletmeden suya tut murlaka sonra elinde beyaz sabunla çitile. Duruladıktan sonra istersen makineye diğer kıyafetleriyle birlikte atmak için bekletebilirsin
Mhmtarn Altntaskadrye şiddetle öneriyorum e bebek leke çıkarıcı sprey var sadece kaka degil cay kahve salca her lekeye kullaniyorum 10 lira cok memnunum evde herseye kullaniyorum
Guzelgozlum Altntaskadrye dün yaşadım beyaz sabun ile çitileyip makinaya attım tertemız oldu makınayada beyaz sabun rendeleyıp kattım
ikiprensannesii2 Altntaskadrye e bebeğin leke çıkarıcısıyla çitiliyorum yada beyaz sabunla anında çıkıyo lekesi çok lekeli beyaz olursa çamaşır suyuna yatırıp 2 defa durulama yaptırıyorum
Mathison Kucuksevda12 bebekler içim dalan ya da durunun granül sabunları var başka içeriği temiz markalar da olur, aktardan aldığınız sabunları da rendeleyebilirsiniz
Civcivimmm Altntaskadrye bende roxy ve duru granül kullanıyorum kaka lekesine kosla döküp parlatıcı döküp çitilediğim halde çıkmamış bende beyaz sabun sürtüp çitiledim sonra makinaya attım mis olmuş
Senemmm11 Altntaskadrye zıbınına kaka bulaşır bulaşmaz hemen sabunla sıcak suyla çitiliyorum leke bile kalmadan çıkıyor
kivircik_annesi26 Altntaskadrye kurumadan sıcak suda beklet sonra sabunla yıka 40 derece at makinaya ben dalini bıraktım leke çıkarmıyor duru granül matik alıyorum şoktan