Durunevaa Altntaskadrye canım ersağın damla konsantresini kullanıyorum üzerine damlatıp makineye atıyorum lekeden eser yok
Mathison Kucuksevda12 bebekler içim dalan ya da durunun granül sabunları var başka içeriği temiz markalar da olur, aktardan aldığınız sabunları da rendeleyebilirsiniz
Leona59 Altntaskadrye Duru granül sabunla kovaya basıyorum çitilemeden bı karıştırıyorum sadece bı gece bekletiyorum lekeler kendiliğinden çıkmış oluyor sonra kuruyunca çocuğun çamaşırlarını makineye atarken onu da atıyorum tertemiz çıkıyor
Bhrrzgr Leona59 renkli kıyafetlerde yiyecek lekeleri de çıkıyor mu? Bi arkadaş da kaynat dedi kaynatacağım artık kesin ama böyle yiyecek lekeleri de çıkıyorsa bunu deneyeyim
kar_kristali Altntaskadrye sabunla çitileyin sonra makinaya atın makineden çıktıktan sonrada güneşe gelecek şekilde serin
Bhrrzgr Mathison bikaç gün geçti üstünden kusura bakmayın dediğiniz gibi kaynatacağım zıbınlqrı bugün. Sorum şu size acaba renkli kıyafetleri de aynı şekilde kaynatabiliyor muyum? Sağolun şimdiden🙏🏼