DBaybars Tugce2020 e bebekten falan değilde burdan birinin önerisiyle totsandmore adlı siteden aldım, sertifikalı geliyor hem. E bebekte falan orjinal olacağını sanmıyorum
Tugce2020 DBaybars yorumlarda duydum bende ama hiç bakmadım daha ebebek heryerde mağazası falan varya bende buralarda orjinal olur aslında diye düşünmüştüm
Tugce2020 Hlal çorumdaki mağazada vardı :) bi emin olamadım bende az önceki yorumda bizde yok demişler bi mağazada
Miray_1998 Tugce2020 ben cerkezkoy deki magazadan aldm normal kehribar kolyesi taktm sukur hıc ates vb yapmadı kızımda
Nefesinannesii Tugce2020 canim en sağlıklısı tesbihçilerde yaptırmak diğerlerine güvenemiyorum ben şanslıyım kaynanamlar erzurumlu erzurumda taş evlerinde yaptirdi kayın pederim😊
DBaybars Tugce2020 Yazmayı unutmuşum memnun kaldım ben kolyeden. Bileklik tek başına işe yaramıyor sadece kolyeyle birlikte tamamlayıcı oluyor istenirse
Tugce2020 DBaybars bileklik hoşuma gidiyordu benimde o yüzden sormuştum teşekkür ederim söylediğiniz :)
Tugce2020 DBaybars bileklik hoşuma gidiyordu benimde o yüzden sormuştum teşekkür ederim söylediğiniz :)
DBaybars Tugce2020 Yok öyle düşünme şikayet var.comda ben çok şikayet duydum, güvenilir mağaza diye alıp sahte olduğu için şikayet eden çok insan var. Zaten fiyatlarından da belli ediyo kendini, almışken işe yarar birşey olsun paranız boşa gitmesin
DBaybars Tugcelik Doğal ağrı kesici özelliğiyle bilinir kehribar, benim kızımın kolik sancılarına çok iyi geldi. Genelde diş çıkarma döneminde kullanılır ağrılarını hafifletmek ve salyasını kesmek için
DBaybars Tugce2020 Evet bende tek bileklik düşünüyodum hoşuma gittiği için :) sitede uyarı olarak belirtmişlerdi o yüzden almadım bilekliği
maviboncukruyasi Bende yaptırdım kayınpederimin bir arkadaşı yapıyormuş ama bende tuzlu su olayını deneyeceğim kendilerine pek güvenemiyorum çünkü😂 birde gece yatarken takıyor musunuz? Ben uyurken çıkarıyorum korkuyorum bir şey olur diye ya 🤦 DBaybars Kalbim-30 Miray_1998 busraozturk_11
Tugce2020 Kalbim-30 ebebekte her mağazada yokmuş sanırım bende toprağa koyuluyor diyor okumuştum sanki emin değilim ama tuzlu suyu duymamıştım hiç
bilbakalim Bende ebebekten aldım baya aradım kehribar kolye bi türlü bulamadım oyuncak indirimi vardı ebebekte kızıma oyuncak alırken kasanın orda gördüm burda sahte olmaz diye aldım meğer oda indirimdeymiş 50 küsür liraya geldı o dönem salyası çok azalmıştı işe yaradı
Tugce2020 bilbakalim evet kasanın yanında duruyor iyi denk gelmiş size :) bende aynı şeyi düşünmüştüm burdaki orijinaldir diye
busraozturk_11 Tugce2020 ben aldım canım etkisini gördüm 3 ay 24 günlük kızım diş çıkartıyor ( maşallah) ağlamaları salyası uyku düzeni falan bozulmuştu hep kolye baya işe yaradı hatta alırken bayan yarım saat tuzlu suya batır öyle tak dedi enerjisini topluyormuş birde suya batmaz ise gerçek kehribarbır ben kolye aldım bileklik almadım çünkü hep eli ağzında maazallah kopar falan diye korktum
Misskokulum Tugce2020 ben aldım eşimin arkadaşı müdür orda kolyeler sertifikaliymis oğlum 11 aylık kolye aldık daha güvenilir geldiği için gece uyanmaları azaldi inanır misin 🙈
Tugce2020 Misskokulum banada orda orijinaldir diye geldi ama bi site varmış bide oradan memnun olanda çok birine karar veriyim artık :) teşekkür ederim
Kalbim-30 Tugce2020 orjinal kehribar tuzlu suda yukarıda kalırmış diye okumuştum bir yerde denedim ebebek te satılan babyjem marka kehribar kolye yukarıda kaldı orijinal yani o yönteme göre
busraozturk_11 Tugce2020 yok canım tuzlu suya batmazsa eger gerçekmiş öyle dedi magzadaki bayan netten de baktım öyle yazınca yarım saat bekleyip öyle taktım