Misskokulum Tugce2020 ben aldım eşimin arkadaşı müdür orda kolyeler sertifikaliymis oğlum 11 aylık kolye aldık daha güvenilir geldiği için gece uyanmaları azaldi inanır misin 🙈
Tugce2020 Misskokulum banada orda orijinaldir diye geldi ama bi site varmış bide oradan memnun olanda çok birine karar veriyim artık :) teşekkür ederim
Tugce2020 Kalbim-30 ebebekte her mağazada yokmuş sanırım bende toprağa koyuluyor diyor okumuştum sanki emin değilim ama tuzlu suyu duymamıştım hiç
Kalbim-30 Tugce2020 orjinal kehribar tuzlu suda yukarıda kalırmış diye okumuştum bir yerde denedim ebebek te satılan babyjem marka kehribar kolye yukarıda kaldı orijinal yani o yönteme göre
Tugce2020 bilbakalim evet kasanın yanında duruyor iyi denk gelmiş size :) bende aynı şeyi düşünmüştüm burdaki orijinaldir diye
busraozturk_11 Tugce2020 yok canım tuzlu suya batmazsa eger gerçekmiş öyle dedi magzadaki bayan netten de baktım öyle yazınca yarım saat bekleyip öyle taktım
maviboncukruyasi Bende yaptırdım kayınpederimin bir arkadaşı yapıyormuş ama bende tuzlu su olayını deneyeceğim kendilerine pek güvenemiyorum çünkü😂 birde gece yatarken takıyor musunuz? Ben uyurken çıkarıyorum korkuyorum bir şey olur diye ya 🤦 DBaybars Kalbim-30 Miray_1998 busraozturk_11
Miray_1998 maviboncukruyasi bende gece yatarken cıkarıyorm bsy olur dye ne olur ne olmz tuzlu su ne ııcn
DBaybars maviboncukruyasi Ben gün içinde gözetim altındayken bile boynuna takamıyorum açıkçası, koluna sarıp takıyorum ama onu bile gece uyurken çıkarıyorum. Aman aman her ihtimale karşı çıkarın hiç tavsiye edilmiyor bebeklerin kolyeyle vs uyutulması
busraozturk_11 maviboncukruyasi canım çıkarmayı çok önermiyorlar çünkü sürekli tenine temas ederse etkisi olurmuş ama ne olur olmaz çıkartıyorum
Tugce2020 Kalbim-30 banada öyle bir yer sahte satmaz gibi geldi ama toprağa koyuluyormuş bide onu duydunuz mu hiç