Alptugmomy Deletedmom396 eczacı da dedi canım çatlak biraz geç iyileşir önce orayı yumuşak tut kabız olma diye de işte ne yazıkki ilk idrar çıkışı çok zorluyor sert oluyor her seferinde orayı yirtiyo sonrası yumuşak çıkıyor ama nafile yani ilk çıkan idrar zaten orayı tekrar tekrar yirtiyo ya 😕 çörekotunu nasıl sabitlicem ne kadar bekleyecek peki
Deletedmom396 Alptugmomy corekotunu öğüt ben bebek temizleme pamuğuna koydum sonra zeytinyağını döktüm makat üzeri popo arasına koydum zaten düşmüyor ve ertesi güne zonklamam ağrım kayboldu çok şükür. Tabi beslenmeyi düzeltmen lazım bol salata yap kendine ye sinameki yarim çay kaşığı şu ile yut sabaha bağırsakların boşalır birde sabahları bir kahve kaşığı keten tohumu iç sinameki çok uzun süre kullanılmıyor çünkü bunları yaptim ben düzeldim
Deletedmom396 Alptugmomy ilk çıkışın sert olması hala kabız olduğunu gösteriyor kabızlığın da geçmeden düzelmez ağrın olur bağırsaklarının boşalması lazım
Ozgebrar2019 Alptugmomy Evet bebeklere bile veriyorlar. Kızımda makat çatlağı vardı ondan kullandık bizde
Alptugmomy Deletedmom396 keten tohumunu eşim de söylemişti onu ne kadar kullansam canım miktarı fazla kullanıp sonra bi yeri yaparken diğer yeride bozmayayimda 😶
YasemiNYagmur1 Alptugmomy her lavaboya girmende bolca hakiki zeytinyağı sür ben öyle öyle geçirdim ağlıyordum lavabo da artık gitmeye korkuyordum hele yanmalar zonklamalar öldürüyordu beni tabi kabız olmamak da önemli kuru kayısı kuru üzüm biraz da şeker bu çok iyi geliyor kaynatıp iç hem bağırsaklar çalışıyor hem süt yapıyor 🙃
EP- YasemiNYagmur1 ay ben kuru kayısı yemiştim sonra bebeğim cırcır 🥴 mecbur onu da bırakmıştım o dönemler gerçekten facia ya
Alptugmomy YasemiNYagmur1 valla o kompostoyu buaralar 1 haftadır devamlı tüketiyorum canım ama nafile 🙄 zeytinyağı da deniycem ama girmeden değil de o bölgeye bişeyle koyup az beklet diyorlar .. Sorma valla bende aynı durumdayım resmen ağlıyorum ya sızlamadan ağrıdan 😔 peki senin ne kadar süre de geçti
EP- Alptugmomy yok cnm yakmıyor denenmiştir bizzat eheheh , rahat büyük çişini yapıyorsun tabi zor oluyor , o acıyı asla unutamam
sinemin Alptugmomy çok zor çok ben lavaboya girdiğimde alıyordum resmen duphalac kullandım ama faydasını görmedim 2 ay oldu doğum yapalı daha 3 gündür acısız lavaboya çıkıyorum
Alptugmomy sinemin yaaa deme öyle 😔 en en korktuğum şeydi geldi başıma sonunda valla .. Peki kendimi geçti yoksa biseyler yaptınız mı ? Ve 2 aydır kesintisiz varmıydı duphalac harici neler yaptınız ?
sinemin Alptugmomy kendiliğinden geçti canım isal oldum şuan günlük çıkıyorum çok şükür 🙏🏻 Öbür türlü kabızken çıkamıyodum canım çok yanyordu ben o şurubunda faydasını görmedim ama aç karnıma aşure yedim ben o gün isal oldum biraz da olsa aşureye bağlıyorum içindekilere yani kayısı hoşafı içebilirsin kuru kayısı yiyebilirsin
YasemiNYagmur1 Alptugmomy 2 hafta çektim ama hala daha iyileştim diyemem sadece kabızlığım biraz hafifledi o yüzden eskisi kadar canım acımıyor ama tam geçti diyemem 😩
Hediyemmm Alptugmomy ay cok gecmis olsun cok zor bn aile hekimine gittim fitil ve agri kesici krem kullandim bi hafta sonra ilaclr bitti bnm agri ve kanama tekrar basladi bi hzfta kadr devm etti sonra kndi gecti cok şükür
minikoglumm Bende hem hemoroid hem çatlak var duphalac çok işime yaramadı kabızlığımda var tabi bende korka korka gidiyorum aile hekimliğine gidildiğinde muayene ediyor mu yoksa ilaç mı veriyor sadece ve en etkili Krem hangisi acaba
Alptugmomy minikoglumm hemoroid yok gibi bende henüz ama bu gidişle olacak gibi görünüyor ve ondan da korkuyorum artık açıkçası 😏 çünkü bi.çıkınca gitmekte bilmiyor malesef .. Aaahh bilsem cevaplarını forumda bangır bangır yaycam çözümü de 😔
idil1990 Alptugmomy uzun sure kabuz olmamaya ozen gosterin sebze tuketin tekrarliyor cunku tam iyilesmesi lazim
Alptugmomy YasemiNYagmur1 yaaa iste benimde o.şekilde oluyor 😕 kabızlığım hafifliyor ama makatta ki yırtık oldukça nolursa olsun zorluyor yinede 😔