mom20 Seherronya normalde lc den kaç beden giyiyorsa 2 beden büyüğü al bence 12-18 giyiyorsa 24-36 gibi ☺️
Mom107 Seherronya yeni e bebekten aldım herzaman önerim bir beden büyük almak ama hellobaby yani e bebek mağazasındakinin biraz kalıbı küçük ama şuan tog değeri iyi 1.5 civilden almıştım geçen senede oda güzel idare etti kışın yedek birtane daha alacağım ama mağazaya gidip görmekte fayda var
Deletedmom11 Seherronya ya gökçe gözü kapalı yürüyor uykudan kalkınca yarım saat gözünü açamıyor 😁 Diğer beşiğin koruması kendi boyunda olmasına rapmen nasıl ettiyse 4 kez atladı beşikten o yüzden aslında 😂
Smyy09 Seherronya kesinlikle lcw öneririm kızınız kaç kilo ve boyda benim oğlum 11 kilo 300 gram ben 18-24 aldım ve küçüklüğünden beri de hep lcw alırım cok rahat ama lcw kalıpları cok büyük değil tam büyük olsun derseniz 24-36 alın 😊
Pudrabeyazim Smyy09 canim ya benim.kizda 9 kilo 18 24 kışı çıkarırdı dersin bol olsun ama oyle cok bolda daraltir sence
Elifmoms Seherronya merhaba bana geçen gün ebebek uyku tulumu hediye geldi cok kaliteli ben begendim kızım şuan 9 aylık 1 yaş almışlar şöyle bir üstünde baktım anca bu kışı geçirir 1 yaşında falan olup biraz kilolu olsaydı 2 yaşla değiştirirdim 😊 kızım 9 kg. Eğer bebeğiniz kilolu ve iriyse 2 yaş alın derim
arzuuu Seherronya lcwaikiden aldim ven gecen sene kasim da 1 yasindaydi 18-24 almistim tam iyiydi bu sene 2 yasinda 24 -36 alirim
Mirosum Uyku tulumuyla yatırdığınız zaman içine ne giydiriyorsunuz peki mesela 1.7 tog olanın içine sadece atlet giydirmek yeterli oluyor mu yoksa ince birşeyler giydiriyor muyuz 🤔
defnesmomm Seherronya dün ben lcw den aldım, mağazada yerinde görerek alınca karar vermek daha kolay oluyor. Bence çok güzel, kışın işimizi görecek eminim ki 🌸
Seherronya defnesmomm bende mağazadan alışveriş yapmayı daha çok seviyorum aslında ama şu süreçte gitmekte istemedim ancak hafta sonu müsait olabiliyorum o zamanda ekstra dolu oluyor çarşı falan ://
defnesmomm Seherronya benim de kızıma gelen hediyeler vardı, hepsi yazlık kıyafetti, onları değiştirmek için gittim, kışlık bir sürü şey aldım. Yoksa ben de online yapıyorum tüm alışverişleri. Bence içinize siner lcw den alırsanız, ben çok beğendim.
Furkansmomy Pinar4063 rica ederim ben de alıcam bi tane ince penye var şuan onu kullanıyorum bi tane de toglu var kışın yorgan gibi onu giydi bitane daha toglu alıcam gecen hafta magazaya gittiğimde toglu bir çeşit vardı ama 100 tl idi cok pahalıydı kışa yakın indirime giriyo
Oflu61 Karpuzreceli https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/deeplink/urun/4015197/668024 Benim aldığım bu alt kısmında yazıyor genelde tog değerleri canım
Oflu61 Karpuzreceli ev cok sıcak olmazsa yapmaz. Zaten cogu uyku tulumu elyaf dolgulu. Pamuklularıda var ama kolay bulunmuyor bide braz pahalı
Seherronya dewamkee noldu kuşum niye giremiyosun çok mu yoruyor seni bebişler valla ben sıkıntıdan giriyom :/ tek kaldım buralarda eskiden ne güzel hep annemlerle birlikteydim